Troll I Tiden

 

 

För ett tag sedan kom ett nytt medvetande över vilken aktivitet som råder i skogen, där Knytte bo ligger.

En värld som jag inte sett sedan mina barn växte upp, har nu åter igen börjat visa sig för mig.

Jag sa häromdagen när Gud bad mig att vara modig, att jag skulle det. Och att skriva detta är modigt.

Jag önskar dig välkommen i en värld som är så otroligt likt vår, egen här på jorden.

Ända sedan jag var liten har jag älskat troll. Det har varit någon form av besatthet att samla på dem i vuxen ålder.

Jag tyckte de var otroligt vackra att se på. Magiska hår i blått, rosa och rött. I små kläder som passade karaktären som håret gav dem.

Jag har haft svårt att se bilder på elaka troll. Så som sagan har visat, där de äter upp människor. Eller kidnappar prinsessor. De är ofta stora och väldigt fula. Och en del har stora kistor fulla med guld.

I min värld är trollen goda och söta, jag kan säga att de är lite av båda. De är varken eller, och kan bli riktigt jävliga om man inte gör som de säger. De kan visa med all tydlighet vad de önskar att man kan göra för dem, men det är svårt att få dem riktigt nöjda. De kan stänga av klockan så att du missar tider, och göra livet väldigt extra jobbigt.

De är ordningsamma och på gränsen till petiga, i morse hade jag en meditation, och ingenting fungerade. Det gick inte att sätta på datorns kamera, det gick inte att se om någon hörde det jag sa, och jag såg inga kommentarer. Jag körde helt i blint och visste inte riktigt om det som sas gick fram. Det var fnitter runt omkring mig och jag kunde höra hur de ville ge mig en näsbränna. Under förmiddagen har jag lärt känna dem, och ju mer jag hör desto mer förstår jag att de ligger mig väldigt nära hjärtat, just för att ett av trollen är jag själv.

När vi skiljdes åt på Atlantis, och några valde att lämna till Kosmos, så fanns det andra som valde att dra till underjorden. Som en stund var trötta på allting som hänt på Atlantis, som inte ville vara människa, eller ängel utan bara ville vara ingenting. Vi kröp ner i underjorden en stund innan allt lagt sig och innan allt var på plats i skapandet av allt som kom efter.

Vi skapade ifrån underjorden kan man säga, vi flyttade in i berg och skapade en värld som inte finns att hitta här på jorden. VI ställde till med ett rent helvete var vi en var när Atlantis sjönk. Oavsett vilken sida vi var med på så raserade vi något som vi varit med och skapat.

I våra kroppar bor så otroligt mycket skam och skuld som satt sig överallt. Inprogrammeringar, som vi själva skapat utifrån det vi ansåg själva att vi ville åtgärda och ställa till rätta i detta liv.

Så trollen är vi själva, som bor nere i underjorden och som styr så att vi stjälper allting omkring oss och ibland lämnar kaos och ångest omkring oss.

De här trollen har vi satt en massa andra diagnoser på. Vi kallar dem Narcissister och mytomaner, vi kallar dem psykopater och sociopater. Vi har låtit världen säga att detta inte går att bota. Men jag har pratat med trollet i mig själv hon som en gång var något av allt det där, hon som inte kunde skilja sanning från lögn och hon som gjorde själv till ett offer. För trollen tycker vansinnigt synd om sig själva att de är missförstådda och att ingen lyssnar på dem. Allt det där som så många av oss bär som inte är kosmiska barn. Vi som valde att liv efter liv gå igenom allt det där hemska, som dömande, skuld eller skam. Som valde att låta illusionen få spela sitt spel, vi har varit statister i varandras liv i oändligt med tid.

Vi har alla haft dessa troll i oss, och det är nu trollens tid att hitta hem i sina hjärtan, så om du har ett litet troll i dig så kan du lätt känna igen dessa känslor, avundsjuka, bitterhet. Du kan längta efter att få visa så mycket vem du är att allt du gör blir fel. Tro mig jag har varit där, allt jag tog i blev gegga, och jag hade så svårt att hitta ut. Jag har stått i trollskogen och fått sett det som jag burit på, skalat av mig ända in på skinnet, för att kunna möta den delen.

Troll älskar drama, de står mitt i stormens öga, och förstår inte hur det har kunnat bli sådant drama. De förstår inte hur de blev inblandade och vägrar att se och förstå att de är medskapare. Det är som inget har hänt, det bara går dem förbi. Och inget har ju hänt, allting är fullständigt perfekt och allt som skapats skulle hända. Vill du slippa drama stå still och andas och låt allt som ske gå dig helt förbi, låt dig stå i neutraliteten och andas långsamt ner i din kropp. Trollet kommer göra dig gott när du förstår att är det drama omkring dig, då är det dags att ta en titt på dig själv.

Skuggsidorna börjar komma upp till ytan, sanningar ska ut, vilka har vi varit och hur tar vi oss därifrån. Varför möter jag dessa troll gång efter gång, vad är det jag speglar mig i? När du förstått det så finns där ingen spegelbild kvar.

Troll är även de som nu får dig att verkligen vilja hävda din sanning, de kommer vilja ha bevis, de kommer vilja ha källfakta till allting, detta kan jag inte bevisa. De kan vara ettriga och verkligen vilja se om du står i din sanning. Och de kommer säga att du är galen, tro mig.

Vart du som läser triggad, ja det är min specialitet som troll. Jag är tacksam över varje litet troll jag mött i mitt liv, en syster eller bror, vän eller pojkvän. Chefer, och människor som jag mött längst min väg, Listan är lång över min tacksamhet jag känner för dessa troll. Hur vi bestämt oss för att tillsammans växa och expandera.

Så har du rörigt i ditt liv, och inte kan förstå vad som händer, lyssna på ditt lilla troll som du bär inom dig. Ibland vill hon/han sabba för dig. Då har egot i dig vuxit så starkt så att du tippar över. Det kan tippa åt båda hållen, antingen är du liten och ingenting värd, eller så är alla andra dumma i huvudet.

Jag vill bara tala om att jag har ett litet troll i mig. ibland tänker jag hemska tankar som bara kommer. ibland är önskar jag att jag kunde ljuga. Att jag kunde vara tyst med det jag ser,  men trollet i mig håller på att ge upp. För samtidigt som trollet vill bli sett och hört, så tar det extremt lång tid för ett troll att ta till sig, kapitulera och verkligen förstå det egna ansvaret och att ingenting någonsin har varit fel.

Om det är så att du fortsatt blir triggad av det jag skriver, kom ihåg att du inte alls behöver tro på det jag säger. Det här är där jag är i min sanning, du är där du är. Och jag vet att jag blir extremt triggad själv, som Susanna när jag ser vad jag skriver.

Men då jag har mött den gudomliga sidan av mig själv. och verkligen förstått att jag framförallt är en gudomlig själ. Oavsett vad jag gjort eller sagt, om jag varit ond eller god. Så är jag Guds kärleksfulla barn. Och det jag var igår, och i förrgår har förvandlats till glänsande kristallint ljus. Trollet i mig har fått duscha sig ren med hjälp av trollen. För idag fick jag veta vilka som verkligen hjälper oss med guldbollen.

Vi har gått in i så snabba energier allt kommer till oss i sådan fart, var det lugnt igår kan det komma något kastande på dig, idag. Trollen är de som tar emot det som vi lägger i guldbollen. Trollen är de som nu står redo att ta emot det som vi bär inom oss och som är avundsjuka, bitterhet och tunga energier. Vi transformerar åt oss själva. Så ni som gjort guldbollen, nu är det dags att lägga ner allting i en kista istället. Kistan ska ner till underjorden och omvandlas till nya kristallina koder som ni ska fullständigt duscha i. Kistan har ditt namn på sig.

 

Som trollen förklarar så bor de långt inne i alla berg, stora som små. De har fått flytta sig så otroligt många gånger. Och de har varit med och hjälpt till att hålla oss fångade i illusionen som vi levt i. De har skapat bitterhet, och lögner, de har skapat avundsjuka. Att hela tiden får flytta, att aldrig bli sedd, har skapat en ilska och ett behov. De ställer till med så mycket elände ibland att vi som ser det, vet att det inte är av elakhet. Vi vet att de saknar kunskap om att hitta adekvata lösningar så att de verkligen kan få visa kunskapen de besitter. De är skygga och har extremt svårt för att visa sitt rätta ansikte. De blir rädda och då kan de vara väldigt skrämmande.

En del är bossiga, och vill dominera och kontrollera. Alla de här sakerna är nu redo att vi gör oss av med. Varning för dem, det är en del av dig som du försökt kontrollera, som i värsta fall kan tolkas som falskt och fult.

Trollen är gulliga och så charmiga de vill tala om att de förstått att de nu är redo att förlåta människan. Som tvingade ner dem bort från allt och inte bli sedda. De vill så gärna bygga nära älvor, tomtar och alver, andra små knytt. De vill vara en del av det som händer nu. Och jag välkomnar dem.

De troll jag har här är supergulliga, de vill bli sedda och hörda, men de tänker inte skrika och gapa för att jag ska höra dem. De vill vara med och skapa och föra in den gudomliga kärleken i sina hjärtan. Jag frågade varför de fanns så olika bilder av dem, varför en del verkade äta människor och verkligen vilja ställa till med så mycket jävligt. Varför en del samlade på guld och hade ett sådant överflöd, och andra ingenting. Det är så att om det inte finns en balans mellan egot så tippar det över. Om du tror att du är mer och kan mer är viktigare än någon annan, då blir du jävlig. Om du tror att du är så bra så att ingen annan kan veta mer, ja då har du obalans.  Allting handlar om att hitta balansen. Det kan ta tid för ett troll att förstå.

Vi kallar dem även för reptiler, det är två olika arter, men fortfarande är de till ondo för mänskligheten. För ju högre upp en reptil, eller troll kommer. Desto mer makt och dominans finns där.

Jag tackar för allt jag blivit visad, om mig själv. Och om hur jag som människa ofta saboterar för mig själv. Hur jag nedvärderar mig och säger dumma saker till mig själv. när jag istället ska se min gudomlighet och alla de själsfragment som jag behöver hämta hem.

Själsfragment som jag lämnat själv för att kunna vara i en illusion som är elak, orättvis och rent utsagt taskig ibland. Jag vill lämna alla de inprogrammeringar som säger att jag aldrig kommer bli något för jag är ingenting värd. Jag är värd allting i hela universum för att jag har tagit mig hit där jag är idag.

Jag är värd att växa och att expandera, jag är värd ett överflöd av kärlek och allt som universum skänker mig. Alla äger det värdet. Alla har lika värde och alla ska ha samma möjligheter.

Så jag tackar alla troll som jag har mött och jag tackar för att vi tillsammans hållit i illusionen om att vi skulle vara värdelösa. Att det aldrig blir ordning på oss. Ja det kanske dröjer innan jag har koll på allting omkring mig, men jag är för det vacker, unik och värdefull.

Så från Knytte bo Ha en riktig bra dag.

Sat nam Susanna och Trollet Snuffsan

 

Leave a Reply

Till startsidan