Select Page

Bildresultat för pengar

Har du tänkt på att pengar är rena energier. Det är sällan som man ser några riktigt stora summor. Inte änns när du får din lön så ser du dina pengar.

Gå in på en bank och försök lyfta ut din lön så får du se. Det finns inga pengar. Bankerna lånar ut rena siffror som de senare tar tillbaka med ränta. Du tar krediter och du får ett kort som du handlar på, men ser inga pengar. Pengar är energier som är osynliga.

Det finns människor som har jättemycket energier. Men de sitter och håller hårt i dem. Det är människor som äger oss, som äger land och banker och som håller hårt i dessa energier. Vad skulle hända om de delade upp dessa energier?  SÅ alla fick en del av allting det som finns. Alla hade samma möjlighet att känna frid och ro och inte panik varje månad när räkningarna är betalada.

Vad skulle hända om världens rikaste människor delade på det som de har men inte använder och säger, allt det här är jordens barn?

Pengar är inte allt men när de är välförtjänta och inte på bekostnad av någon annans fattigdom då är de en fantastisk gåva till dig ifrån universum.

Pengar är inte skamligt, de är rena när det kommer från ett rent ställe. De som har dessa energier som de håller så hårt i, har mer en vad de kan göra av med på en livstid. Hur kan det vara ok?

Ränta på ränta läggs på och du har aldrig någonsin en möjlighet att komma upp ur den fällan som du kanske hamnat i. Det blir ångest och svåra kramper varje gång du ska betala en räkning. De som sitter på dessa energier tycker att du får skylla dig själv. Men om du inte hade skuldsatt dig, och betalat med kredit så skulle de inte ha överskott på sina energier där du har underskott.

Är det bra energier? Nej inte enligt den sanningen som du bär på. Det är en väldig obalans i det system som varit och som gjort att du hamnat där du hamnat.

Hur ska vi få balans, när det finns människor som tycker att det är deras rätt att sitta på miljarders energier medans andra inte har något. Då blir det smutsigt kallt och fult.

Pengar är till för alla, alla på jorden har gjort sig förtjänta utav att känna frid och ro och inte behöva känna den oron och ångesten som rider dem varje månad.

Hur kan du göra för att komma tillrätta med den obalansen? Genom att först och främst faktiskt förstå ditt egenvärde, din självkärlek och din födslorätt till att ha lika mycket energier som alla andra. Genom att se det som är tillför alla och inte endast några få.

Genom att släppa oron och ångesten och låta allt ridas ut, det är inte de små spararna som skriker just nu, det är den girige rike mannen som är livrädd att förlora all sin energi till den lilla människan. DU är den lilla människan och snart är det din tur att verkligen få känna den där energin och det där lugnet i din kropp.

Du som är här och som läser det här, du är den som är rik. DU är den som har ett fantastiskt och öppet hjärta. DU är den som delar med dig av dig själv till alla och som vill att alla ska få samma möjlighet i hela världen.

Det är endast du som kan ändra dina tankar så att det går ut till kollektivet att alla är lika mycket värda och lika väl förtjänta utav att känna den goda energin av pengar och välfärd.

DU är fantastisk som förstår det och som kan ta till dig det som du nu läser. DIn dag ska komma och snart är den här.

 

Sat nam Susanna