Om mig

Vem är då jag?

En lärare i energier, aktiveringar, ditt högre medvetande, tidigare liv och universell kommunikation.
För några år sedan började mitt intressera kring detta leda mig till ett inre sökande efter svar och kunskap. Det var när min son dog som jag vaknade upp till en helt ny verklighet.
Jag hade två val, antingen att följa med min son dit han hade farit eller stanna kvar här på jorden och fortsätta leva men utifrån ett högre medvetande och meningsfullhet till att göra något meningsfullt för mig och mänskligheten.
Jag startade min egna inre resa vilket visade sig vara både kunskapen och nyckeln till mitt liv här på jorden.
Det blev mycket som sattes på plats, gav mig klarhet , förståelse och hanterbarhet i väldigt mycket av det jag så länge hade brottats med inom mig. Det visade sig dessutom att jag bar på enorma gåvor och kunskap inom andlighet, healing, hypnos och aktivering.
Jag har en genuin önskan att vara till hjälp i jordens uppstigning, då jag har förstått att jag har ett viktigt uppdrag, vilket är att hjälpa ljusarbetare som sitter fast.
Idag har jag utvecklat både sig själv och mina gåvor så mycket att jag dagligen får chansen att möta människor som vill ha hjälp att hitta hem till sin djupaste sanning.
Genom healing, meditation , intuitiv massage, hypnos, DNA – aktiveringar och föreläsningar kan jag både hjälpa och vägleda människor till att finna sin egna förmåga att skapa sinnesro, själslig harmoni, inre frihet, klarhet och en helt ny livsenergi.
Jag har  utvecklat en unik universell healing med högre frekvenser som jag använder för att  väcka mänsklighetens inre essens och gudomliga potential av renaste kärlek.

Mitt uppdrag som Activator of DNA är att tjäna jorden, mänskligheten och universum med syftet att uppnå en högre frekvens av ljus, kärlek och universell medvetenhet. Dessa ljusfrekvenskoder förmedlas via behandlingar, meditationer, andlig coachning, vägledning och workshops som jag erbjuder.

Jag är en väldigt jordnära kvinna  som känner stor värme och kärlek till Moder Jord. Med min inre kontakt upplever jag en stark närhet och samvaro med allt det Gudomliga som omger mig i det dagliga livet.

Det är genom min intuition, känslighet, öppenhet, nyfikenhet och vilja att utvecklas som jag idag arbetar är ljus- och energiarbetare.

Det var framförallt i samband med att min älskade son gick bort som jag började att söka mig djupare efter nya vägar och fick med det också då  kontakt med mina spirituella gåvor och förmågor.

Genom bearbetning av känslor, tankar och mönster har jag lyckats att identifiera mina styrkor och svagheter. Denna medvetenhet har också ökat min förmåga och vilja att vidareutveckla, förstärka och lyfta fram de sidor inom mig som är unika samt acceptera, belysa, förstå och förändra de “mörka” sidorna som orsakat mig mycket skam och smärta

Tillsammans med en rad stora läromästare kan jag idag med glädje fullfölja mitt arbete som universell healer, lärare och ledare.

 

 

 

 

Till startsidan