About

Susanna Publishing

Introduktion

Jag är Susanna, och vaknade upp till en ny verklighet när min son dog 2018. Jag har sedan dess arbetat med mig själv och öka mitt medvetande, för att få en förståelse om vem jag är. Jag har kontakt med min son och vi har tillsammans skrivit boken, dog min son så att jag skulle vakna?

Jag har inget betyg som hänger på väggen, men jag har mitt själsuppdrag och har tagit ner mina gåvor för att vara med om jordens stora skifte och expansion.

Om mig

Jag har en genuin önskan att vara till hjälp i jordens uppstigning. Jag har förstått att jag är så mycket viktigare en vad jag tror. Mitt stora uppdrag är att hjälpa ljusarbetetare som sitter fast. Jag skriver även mycket på blogg och min andra bok. Tillit är mitt ord, tillit till allt som jag får och tillit till att allt blir som det ska. Jag är här för att berätta att världen är inte den du tror och det är dags att vakna nu.

 

Detta är min och Joakims bok, Jag arbetar tillsammans med min son, som även är min tvillingsjäl. Jag är här för att kliva fram och visa att det finns inget som är farligt.

Att förlora ett barn är det värsta en förälder kan drabbas av, jag talar med många föräldrar som vill förstå och du är så välkommen att ta kontakt med mig.

 

Sat Susanna

Jag står i min sanning och det är absolut det viktigaste att få göra.

Du får gärna av dig till mig, vill du köpa min bok så är du välkommen att skriva till:

info@susannapublishing.se

Eller lämna ett direkt meddelande nedan.

Föreläsningar

Jag har precis börjat föreläsa och då pratar jag om vägen till att hitta våra nära och kära som lämnat oss. Jag berättar om min resa och hur nära vi är varandra.

Hör av dig om du vill att jag ska komma och prata någonstans.

 

Kontakt


“Dog min son för att jag skulle vakna?”

Beställ nu din kopia!

Bok: 150 SEK

Porto emballage: 42 SEK 

Totalt: 192 sek

Beställ nu din kopia!