Allt i sin takt

Kärlek » Decibel.fi

Världen vaknar med en otrolig hastighet. Fast jag själv varit medveten hela mitt liv så skedde ändå mitt uppvaknande 2018.

Det var då min älskade son Joakim lämnade livet. För mig fanns där endast två alternativ.

Antingen tar jag reda på varför något i mig säger att det är viktigt att förstå varför han dog?

Eller så dör jag själv!

Det händer så otroligt mycket ute i världen nu, saker som vi velat blunda för kommer nära och vi tvingas möta mörker hos andra människor men även i oss själva.

Det finns ingen separation, mörker och ljus är ifrån samma källa som allting annat.

När du blundar för mörkret blundar du även för det mörker som du bär på själv.

Vi har varit allt, och gjort allt vi har varit förövare och vi har varit offer. Men nu är vi in just detta nu, ljusvarelser som sett igenom illusionen som byggts upp, av oss för oss, med oss själva som huvudrollsinnehavare.

Men alla vaknar i sin takt, i den takt som de bestämt under så lång tid. Några kanske inte ens vaknar under den här livstiden. Och då är det så det ska vara.

Jag vet att det går en oerhörd massa ljusarbetare där ute, som försöker öppna ögonen för nära och kära. Som stångar sig blodiga för att förklara och försvara det som de ser som sanning. En sanning som även är min.

Men det är dags att sluta med det nu. Det är dags att gå in i dig själv och stå stadig i din sanning, i dina tankar och stanna där för att hämta urmoderns kraft.

Du kommer kunna släppa allt och bara stå i ditt eget ljus om du slutar att försöka förklara och försvara. Människan blir arg när hon blir rädd. Så har det varit för dig med.

Genom att stå stadig och släppa de som blir arga, lämna dem åt sin egen ilska och ångest. Så befriar du er båda. När det är ett tvång hos dig att försöka förklara och försvara så är det endast du själv som störs i din uppstigning. Gå inte in i dessa energier.

Det har varit en process i mig att förstå att min finaste Joakim lämnade jorden för att jag skulle vakna. Hur kan man planera något sådant? Jag anser mig vara en oerhört modig kvinna och ibland tycker jag att jag offrat tillräckligt för att vara kvar här på jorden.

Men då jag dessutom är väldigt nyfiken, så ser jag med brinnande iver framför mig att allt det du och jag väntar på en dag kommer att ske.

Du vill precis vakna till en värld, där kärlek och frid och frihet endast existerar. Där Alla är sammanlänkande som en enda. Och där vi alla har lika mycket och lika värde. Det kan endast komma att existera om du först förankrar det inom dig själv.

Allt det som du vill ha och strävar efter dig, bor redan i dig. Och väntar på att få tag nya vackra steg ute i den nya världen.

Det börjar inom dig själv. Så bygg ditt nya liv i ditt hjärta först och när du är redo att ta ut detta är det dags.

Och släpp de som valt något annat. De kommer en dag komma dit också och då kommer du mötas av den renaste kärleken. Då kommer det inte finnas någon annat en förståelse och kärlek.

Sat nam susanna

Leave a Reply