Änglarna håller sina vingar över dig

Stanna upp en stund lilla människa. Du springer alldeles för fort och försöker hinna med dig själv, ta reda på allt som händer, söka information som ligger utanför dig själv.

Stå still. Inget är så viktigt som dig. Stå still och hämta ny andning och hitta den delen av dig som är den renaste kärleken.

Det är så mycket enklare för en liten människa att rädda en hel värld. Vi måste göra något, nej lilla människa du måste inte göra någonting annat en att ta hand om dig själv.

Komma ihåg att ha kul i allt som du går igenom. Leka med den nya informationen som du har fått, eller söka allt som du har i dig själv.

Ljuset har segrat och för att verkligen förstå så behöver du lägga dig utanför den illusion som spelas upp framför dina ögon.

Allt som serveras är för att du ska vakna, men inte stå stilla. För om du konstant står i allt hat och all förtvivlan du upptäcker, så kommer du slåss mot något som är på väg att raseras av sig själv. Det enda du behöver göra är att ta hand om dig. Du bär på all den visdom och det är dags att se och smaka på den.

Söka efter kunskap som finns i dig. Som väntar på att få komma till dig och bygga bo i din kropp.

En ny tystnad inom dig så att du kan ta bort sorlet som hörs utanför.

Du är inte här för att själv väcka världen. Du är här för att vakna själv, och verkligen vakna.

Du behöver släppa allting annat omkring dig och för en kort stund gå in i din egen läkningsprocess.

Sluta och vänta på att någon ska komma och rädda dig, du ska rädda dig själv. Och när du gör ditt eget inre arbete så kommer världen komma till dig.

Bygg din nya verklighet, lär känna dina sår och läk.

Du är så älskad och så hållen. Och dina guider, lärare, healingteam, mästare ja alla står och väntar på dig. Och änglarna håller sina vakande vingar över din kropp.

Sat nam Susanna

Leave a Reply