Bara endast Vara

Kan du bara endast vara?

Det känns som luften gick ur, som det blev ett vacuum i tiden.

Jag ser noter som far omkring, de symboliserar tiden som händer utanför mitt själv just nu.

Bilar, åker förbi och folk skyndar hastigt. Tiden har för en kort stund stannat. Och det kan känna som det kryper i hela kroppen, och det finns ingen ro att sitta någonstans. Själen ropar till mig att för en kort stund, släppa allting som är utanför mitt fönster.

Du behöver inte göra någonting annat en att endast bara vara.

En kroppssensation när jag får besök av hela mitt team som nu förklarar vad jag behöver göra för en kort stund.

Hur kan man endast bara vara?
Jag kan känna mina fötter, mina tår, luften som cirkulerar runt omkring mig. Jag känner mina händer, kraften som ligger i dem, känslan, är jag endast nu?

Det kliar av olust av att en kort stund sker något, som är långt ifrån harmoni.

Jag går igenom hela min kropp, jag kan känna alla de inre delarna inom mig, de är jag en stund i denna lånade fysiska kropp.

Vem är jag?

Jag är ett medvetande som är här i denna kropp och jag ramlade ner och nu känner jag inte igen mig.

Världen har förändrats och jag behöver förstå hur jag ska förhålla mig till det jag inte längre är en del av. Under en kort stund ska fokus endast ligga på att bara vara.

Stå still och andas långsamt ner i dina lungor, ljuset kärleken som kommer. Stå still och känn närvaron av dig själv. Universum har givit dig en present, ganska snart kommer det skynda på igen, ganska snart kommer allt som du väntat på falla på plats.

Tänd ditt ljus, se ditt ljus älskade ljusvarelse. Se och känn din närvaro i din fysiska kropp, blunda så du kan se och känna hela din fantastiska närvaro som är där i dig.

Du behöver inte tänka imorgon, inte igår, inte nästa vecka, utan just precis nu.

Nu är stunden att känna din närvaro, inte behöva leta efter svar utan stå still en liten kort stund och fokusera dina tankar.

Vila, lyssna på tystnaden. Lyssna på allt det vackra inom dig.

Om en kort stund kommer allt åter vridas upp, tiden kommer se annorlunda ut, och du kommer att förstå att allting behöver handla om det som är du.

Dina tankar och handlingar som du gör, gör dem medvetet. Tro inte för en stund att du är klar, allt det du behöver gå igenom är situationer som universum är redo att ge dig.

Vill du växa, stå still en kort stund. Tänk på din fantastiska själ som är redo att ta med dig på nya äventyr, allt som behövs just precis nu, är att bara endast vara.

Så lilla älsklingen andas in ditt ljus i hela ditt hjärta, ser du, ljuset lyser upp dina tankar som en kort stund, lämnade ditt medvetande och klev in i ditt ego.

Kan du titta upp och se att allting är exakt så perfekt som det ska vara? Att allting faller på plats när du står stilla?

Att säga I am betyder så otroligt mycket mer en vad jag någonsin har trott, människan i mig vill vara precis överallt, och har svårt att förstå begränsningarna.

Själen i mig vill endast andas och fylla lungorna med den renaste vibrationen.

Stå still gå ingenstans, gör ingenting, utan var bara där du är. Tiden är till för att du ska tänka djupt vad du verkligen vill vara.

Ro, frid, trygg och kärleksfull, om du blundar, andas håller dina händer över ditt hjärta, kommer du medvetet förstå att du redan har allt det där.

Kanske har universum serverat dig hela ditt resterande liv, kanske vill du gå en annan väg, kanske är det så att du tror att du inte är redo. Älskade du din själ har bestämt att du är redo, men du behöver stå still så du får en chans att höra det.

Så vackra fina du som läser detta. Som precis som mig undrar vad var det som hände?

Som kände ljuset som kom och som i en våg gick igenom din kropp.

Det händer just precis nu, och ditt enda jobb är att endast bara vara.

Att stå i ditt ljus och att du nu börjar att förstå på riktigt att du är huvudrollsinnehavaren i ditt liv.

Se illusionen, lämna den ingenting av det du ser nu är sant.

Du är fantastisk. Du är magisk. Du är allt det som du ska vara. Du är perfekt och du är älskad.

Andas lugnt och tryggt och se noterna flyta förbi, det är tiden som sjunger att det är nu dags att bara endast vara.

Bara Jag

 

1 comment / Add your comment below

 1. Bara vara!
  Stor ”konst”!
  Människor har i årtusenden, uppmanats, tränats, bemödats sig att uppleva detta sinnestillstånd!
  Ett sinnestillstånd många trodde var rumsligt och byggde därefter.
  Ju magnifikare byggnadsverk desto magnifikare ”gudomligt tillstånd”!

  Så kommer då den, till synes enkla, människan och manar oss till att söka detta inre tillstånd, söka ”nålsögat” i det inre, porten till den eviga ljussfären, till friden och därmed den yttre freden!

  Så fint förmedlat, Susanna!

Leave a Reply

Till startsidan