Bippidi papidi bo

Så vackra vindar blåser in sakta för att byggas upp till en storm. Vindar som betyder att du kan skapa hela ditt liv, bygga upp och bygga om drömmar, som tappats längst vägen.

Tro på möjligheten även om botten är djup där du just nu står.

Igår mötte jag för första gången min alldeles egen gudmor, en fe som varit med mig sedan jag gick ner i det här livet.

Hon är egentligen från Plejaderna, men för att kunna gå med mig på jorden så är hon en liten fe, det finns en fe rike, där vi alla har en alldeles liten egen Gudmor.

Som har valt oss och som vi i vår tur valt. En Gudmor som kan hjälpa dig att omvandla allting som du nu ser till faktiskt Guld. Om du har sådan tillit och endast kan fokusera på det du vill ha, så kan du bygga exakt vad du vill just nu.

Men fokusera, för energierna suger, de är höga och du förbrukar så otroligt mycket mer energi en du någonsin gjort i 3 D.

Du behöver fylla på dig rejält med ljus just precis nu. Ha det som daglig rutin att någon gång under dagen ligga upp till 30 minuter, och bara fylla på dig med ljus, organ för organ och alla chakran. Tacksamhet mot hela ditt väsen, din kropp och dig själv. Medvetet dagligen söka kontakt med dig själv. Forma dina tankar och faktiskt förstå att det som du tidigare tagit, för en smart tanke. Är du själv som längtar efter att få komma ut.

Som har rest oändligt med tid för att hinna ikapp och vara en helhet i ditt nya jag som kliver in. När du slutar leta efter själsfragment så kommer de som du behöver till dig. Du kommer att förstå att de nya delarna är den som du i verkligheten är. Bli inte förvånad om du helt plötsligt är det där du trodde dig själv inte vara.

Tekniker från Atlantis vaknar nu upp ur sin sömn, de som var med och stängde ner, såg hur allting vackert förstördes, då allt missbrukades.

En ny intelligens, en kunskap och medvetenhet som inte varit på jorden på nära 26 000 år börjar plockas upp. Lemurien Quantum Healing får grunda sig igen. Inga verktyg behövs

De kliver in nu med sin kunskap.

De har blivit eller är under aktivering, och här kommer feerna in. När vi åter igen kommer ihåg vilka kreativa och fantastiska varelser vi i verkligheten är.

När vi kan se de nya möjligheterna att i ny verklighet öppna upp för ett nytt liv, med överflöd och kärlek. Vågar du tro? Vågar du hoppas?

Vi har klivit upp på en helt ny tidslinje många av oss, och där behöver vi stå.

De snabba energierna manar på sådant som inte blivit läkt.

Feerna kommer in med hopp. Din Gudmor som har väntat så länge att få viska i ditt öra, hur du kommer komma fram, till ett nytt du i en ny värld.

Du är fantastisk.

Du är unik

Du är skapande och kan göra exakt precis vad du vill.

Våga tro på möjligheten våga tro på att i samma sekund som du läser detta så bildas det kristaller som går utifrån din kropp, för att sprida ljuset och kärleken som väcks och växer inom dig.

Ja den lilla fen, Min egen gudmor Presenterar sig som Pim, jag hade inte riktigt förstått skillnaden mellan en älva och en fe. Men nu vet jag då jag blivit strängt upplyst om vad min Gudmor i verkligheten gör. Jag anser att jag alltid har varit en människa som har stått på jorden och sett verkligheten för vad jag har trott den vara. När mina barn var små, så gjorde vi äventyr i skogen, där fanns det tomtar, troll och älvor. Min yngsta dotter är uppvuxen med de äventyren.

Men i så många år har jag glömt bort, allt som jag hört har legat gömt i mig.

Jag har älvor omkring mig där jag bor på Torpet som vi döpt till knytte bo. Men även troll och små alver har kommit under ett par dagar.

Igår förstod jag även att det var feer i antågande och jag har tog några funderingar på frågan vad är en fe?

Jag hann inte mer en ställa frågan så kom en kvick liten fe in, hon ville berätta för mig vad en fe är?

Snabbt visas bilder upp på askungens fe, som förtrollade henne och lät magin styra henne in i en helt ny värld. För att förstå riktigt ordentligt, så kommer bilder ifrån de tre feerna ifrån Törnrosa.

Min fe, är långt ifrån att vara som askungens fe. Hon är otroligt vacker och har ett förtrollande leende.

 

Hon har inget trollspö, men hon berättar för mig hur jag ska göra för att behålla mina tankar positiva, tänka på det överflöd jag har och vara tacksam för allt som kommer i min närhet.

Hon visar mig bilder på hur mitt kylskåp är fullt med mat, hur jag har vatten och rena kläder. Hon visar mig min ny bäddade säng och hon visar mig allt jag har omkring mig.

Hon frågar vad jag vill, och säger att jag håller hela mitt liv i mina händer.

Bygg säger hon, bygg din nya och fantastiska verklighet. Våga drömma våga fantisera våga lita på det som kommer till dig.

Jag har aldrig varit särskilt kreativ, jag har inte kunnat måla, jag har inte kunnat sticka, virka eller sy Jag hänger nu längst väggarna, jag spikar upp tavlor, och skapar överallt där jag går, jag har letat fram målarfärg, och jag har planer på hur allting i min värld ska ha färg.

Jag kan se framför mig hur världen som varit helt upp och ner, vänds rätt igen. Jag kan se nya människor kliva fram och se hur de får en chans, till ett helt nytt liv.

Min fe ler jag har verkligen förstått vad det innebär att forma sitt eget liv, hur snabbt tankar går, och hur olika känslor vibrerar i mitt energifält.

Jag älskar mina små guider som tittar in, Pim kommer nära mig jag är här fortsätt att se din nya verklighet säger hon.

Jag ser ängar av grönt gräs, barn som springer omkring och som har en längtan att få komma till en ny skola. Livets skola, andens skola. Jag ser människor som ler och som håller ut armarna, kärleken som spirar och som får gro i det grönskade gräset.

Jag ser stora byggnader som hemtrevligt viskar, kom hit och läk. Jag ser människor som arbetar, som ler, som vilar och som samarbetar med alla sina gåvor.

Jag ser ett överflöd av ren och näringsrik mat till alla människor. Jag ser godhet, vänlighet och förståelse. Jag ser så otroligt mycket som växer upp framför mina ögon, jag får bilder på hur ett nytt system växer upp. Hur allting lugnar ner sig och hur människor börjar förstå att samarbeta.

 

Hur stora män med mycket pengar säger, varsågod. Jag ser ånger och skam, blandat med skuld. Jag känner en ångest av alla de som nu sitter och bestämmer, men snart kommer deras ångest vara tvungen att explodera. Jag ser fredliga lösningar. Och jag ser världen gå ihop. En enda som tar klivet för att styra världen och alla går ihop, möjligt? Ja absolut men kanske inte än på några år. Allt det här får jag ifrån min fe, så jag har ett val egentligen, ja och du som läser förstår vad jag valde, så att du skulle kunna läsa och förstå, att allting är fullständigt möjligt.

Vare sig du vill ha en prins eller prinsessa, eller om du vill ha rent vatten, är det fullständigt möjligt för dig att nu skapa din värld.

Hur du vill ha det. Framtidens vindar ligger utanför och det kommer storma och regna, renas och sopas fram till portalöppning 12/12.

Jag ber dig allra ödmjukast du som läser det här, gå in i dig själv. Fyll dig med ljus och se dig själv läkas inne från dig själv och ut i alla dina fält.

Jag ber dig allra ödmjukast att fortsätta och hålla ditt ljus högt, att stå i kärleken och låta allting passera utanför din dörr.

Pim säger att alla har en egen gudmor, en fe. Det är en ny spännande värld som ligger framför oss.

Det sista hon berättar innan hon lämnar mig är, att mitt trollspö ligger i mig. Att jag behöver förstå att det är mitt trollspö och hur mycket jag har tillit till det, som kommer förvandla mitt liv. Och ja jag tror henne i varje litet ord.

Livet är bra underbart om man vågar att tro på att förvandla det som man ser som omöjligt fantastiskt och möjligt. Så måla upp hur du vill ha ditt liv. Och våga tro på framtiden.

Sat nam Susanna och Pim

 

 

 

Leave a Reply

Till startsidan