Början

När man märker att något händer i hela kroppen och själen så blir det till slut att du behöver inte leta så mycket det bara ligger där av någon anledning.

I våras hade jag varit ute på nätet och surfat runt lite när jag kom in på en sida om Lemurien, Golden Star Code nu tycktes jag komma in på den sidan hela tiden så jag tog kontakt med Angela som är den som jobbar med det.

Jag skrev ett långt brev till henne där jag berättade vad som hänt och att jag hittat hennes sida och att jag kände att det måste vara något som ledde mig dit. Jag var öppen med vem jag var och vad som hade hänt och bad henne kontakta mig.

Lemurien var en plats av total fridfullhet med endast ren och klar kärlek. Där allt var i harmoni med varandra djur och människor och där vi hade vår gudstro i renaste och klaraste kärlek.

Vi visste vilka vi var och att vårat ljus kom direkt i från källan det gudomliga men vi visste även att vi var gudomliga själva. Vårt dagliga liv bestod i att balansera upp detta ljus och så att vi kunde fortsätta i harmoni. Vi stod lika nära Gud fader som Moder jord. Vi talade genom telepati och var i sanningen då det inte fanns plats för några lögner.

Lemurien låg någonstans vid stilla havet och gick under för många tusen år sedan. Hit hittade jag gång på gång och till slut kände jag att det fanns en anledning.

 

Jag gick omkring och funderade så mycket för samtidigt hade jag hittat till Zoe på zoeland.se och köpt en video ” världen vaknar – vad är det som händer?”

Zoe pratar om en annan kultur från Atlantis där vi gått ifrån det som vi gjorde när vi levde i Lemurien vi glömde bort det när de tog kontakt med oss och vår civilisation försvann. Där utvecklingen hade börjat gå åt ett håll och de såg sig förmer en de som levde på Lemurien och där onda krafter så småningom tvingade till ett val som vi nu håller på att vakna upp ifrån.

Jag hittade människor i hela världen som var i uppvaknande eller hade vaknat upp för flera år sedan för att visa oss vägen i deras ljus
Bit för bit byggde jag ihop för att få förståelse för vad som hände med mig och uppenbarligen med större delar av världen.

Det finns kända vetenskapsmän, andra både okända och kända människor, över hela vårt jordklot som har förstått vilka vi är och var vi kommer ifrån.

Det finns helt vanliga människor som en dag bara vaknar upp och förstår vilka de är. Jag visste inte vem jag var i det här men jag visste att det var till stor betydelse att jag vaknade just nu. Jag visste djupt inom mig att jag var helt rätt ute och att de människorna jag mötte på något sätt skulle hjälpa mig.

Precis som du gör när du börjar leta, du kommer oxå förstå. De flesta av oss har varit levt i både Lemurien och Atlantis, men vi kommer oxå från andra olika planeter där vi varit inkarnerade någon gång. Det svindlar när jag tänker hur gamla vi egentligen är bortom tid och rum. Det finns ingen tid, ingen ålder allt är oändligt. Det är det budskapet jag får till mig i just detta nu.

Kärlek och ljus ??❤❤??

Leave a Reply