Cirkelträff- Bevara ditt barns själ

Det här är en cirkelträff som riktar sig till vuxna som har barn under 12 år och ser ett värde i att deras barn får lära sig att bevara deras själsliga kontakt. Kursen går ut på att du som vuxen får lära dig att komma i kontakt med ditt barnasinne och genom det låta din själ få tala sitt klara språk genom allt ifrån målning, sagoberättelser, skrivande mm. Genom ditt eget lärande tar du med dig upplevelserna och redskapet  hem till dina barn och inspirerar dom på samma sätt som jag gjort med dig. 

Som vi alla vet så gör ju barn inte det vi säger utan det vi gör och här har vi en fantastisk möjlighet att påverka våra barn till att upptäcka sin fantastisk inre värld men också universella. 

Ni kommer börja kursen med att tillsammans arbeta med ert minne, vilket ni kommer göra genom att måla, rita samt få guidade meditationer av mig som bl.a. kommer leda er till alverna som har värdefulla verktyg till er att hämta hem. 

Syftet och målet med den här kursen är att locka fram det egna minnet om älvor, tomtar och skogsväsen, samt  lära oss på barns vis hur man kan visa ett chakrasystem. Ni kommer också få tips och redskap till hur ni kan tala med  Gud och få kontakt med den andliga världen.

Kursfakta:

Längd; 5 veckor

Antal timmar; 7,5 timmar

Träffar; 1 gång i veckan á 1,5 timme

Plats: Online via zoom

Dag: Torsdagar

Tis: 20.00 – 21.30

Pris; Kostnadsfri för medlemmar i silverstjärnan

Start; 7/1

Vill du delta men inte är medlem i liverstjärnan ber jag dig att söka medlemskap i silverstjärnan.

Till startsidan