Uncategorized

Dags att bestämma sig

Hur ska man veta i all den information som vi får vad som är sant eller inte? Hur ska vi veta var någonstans i alla sanningar var vår plats är?

FInns det några rätt eller fel, eller finns det bara olika vägar?

Din väg är redan utstakad, den är redan klar och det var du själv som för många tusen år sedan bestämde den. Du kan ta olika vägar men alla kommer leda till dit du ska.

Hur ska vi göra när våra hjärtan brister då vi åter igen blir utsatta som vi blivit i tusentals år?

Det enda vi kan göra är att känna i våra hjärtan när vi behöver försvara oss och när vi inte, när vi vet att vår sanning ligger och har landat i våra hjärtan.

VI kan inte styra människor vad de ska göra utan vi kan bara inse och förstå att vi alla är på väg till samma plats. Och för att ta oss dit behöver vi titta så djupt i oss själva att vi nästan rasar.

Det gör ont att inse att alla inte är där ännu, att människor som du trott stå dig så nära endast har varit ute efter ditt ljus och din renhet. När du behöver ta dig fram på bekostnad av förtal och lögner då har du lång väg att gå.

Det som får mig att stå upp är att en dag kommer vi alla vara där, men för att vi alla ska komma fram så krävs det att verkligen titta på sig själv. Att ta fram det djupaste mörkret i oss och våga vända på det för att se att vi skadar och är skadade.

VI kommer aldrig komma dit om vi inte ser i vår ryggsäck.

Det är dags att välja. Vi kan inte längre stå och vela och försöka hänga med i det som vi för stunden tycker låter bäst.

Att växa andligt innebär att ta hårda beslut, och stå kvar konsekvent i det. Du kan komma att stå helt ensam. Men vet att det finns ingen separation och att genom att ställa dig ensam så står du närmare enighet och källan från vart allt liv kommer ifrån.

Att välja dig själv är att välja alltet.

Vi är på väg mot enighet och då kan vi inte längre dömma, styra och manipulera människor omkring oss. VI kan inte tro att den sanningen som vi själva bär på är den enda och största. VI är alla en del av historian som ligger i framtiden.

När vi inte är öppna och förstående så är vi i separationen. När vi försöker övertala och hota varandra med fördömelse så dömmer vi oss själva. De såren vi orsakar andra kommer drabba oss gång på gång tills vi förstår att det är endast vi som kan se det vi gjort andra.

Att vara i 5d innebär kärlek och ingenting annat en kärlek.

Tiden är här när det är dags att titta på om du verkligen är redo att kliva över regnbågsbron.

Sat nam Susanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *