De vackra alverna

Jag håller på att lära känna de vackra alverna. Och tro mig de är så otroligt vackra. Ett sådant ljus som är runt dem och det är nästan som att de andas ut det ljuset.

De är ödmjuka, artiga och otroligt kärleksfulla och varma.

När de talar är de som om de hamnat i dig, det är en sådan otrolig närvaro när de kommer.

Det hörs klarare, kanske är de närmre en vad jag kan förstå. De berättar om sina krafter och varför de gömt sig för människans värld. De talar om krig och att det kom till en gräns när de var tvungna att kliva bort från mänskligheten.

De är hjälpsamma och vill att människan ska hitta dem. De vill så gärna ha kontakt och hjälpa till så att vi inte endast får tala, utan ses också.

De kommer med en musik som sträcker sig genom universum, det är så vackert så att ögonen tåras. Jag stod och dammsög idag när jag hörde genom surret, när jag stängde av var där inget ljud.

Älvornas healing är otrolig. Den är varm och väldigt lätt, och den lockar bort det som kändes tungt, sinnet blir lätt och det känns mer harmoniskt.

De visar mig hur det gör när de helar. De visar kristaller som de håller upp framför de ställen som behöver lite extra.

Deras kristaller kommer i alla möjliga och omöjliga färger. Andorra kristallen är känd för dess läkande verkan. Kraftfulla kristaller, som du kan vara övertygad om att de är exakt den sten du ska ha om du hittar och köper en.

Jag har fått besöka deras kristallgrottor, deras träd som sträcker sig långt upp mot himlen. Trädhus som de lever i och har stora bostäder.

Men jag åkte aldrig upp när jag skulle dit, jag åkte igenom lager av dimma. De bor på vår Jord, i en helt annan dimension, i ett helt annat land, och vi kan lära oss att känna den dimensionen.

Jag lovade att jag skulle berätta om deras hopp och önskan om att alla skulle ta kontakt.

De säger att vill du ha kontakt så finns det lite hjälpmedel.

 

Sök kontakt

Musik, det är viktigt för en alv. Det ska vara musik som får själen att sjunga, och vilja dansa. Musik som är förtrollande vacker och som låter som sockervadd i öronen.

Musik som får dig att lyfta som en fjäder och verkligen vilja möta dem.

För dig som har svårt att se, föreställ dig alven som var snyggast i sagan om ringen, se lyset som lyser upp runt omkring dem.

Rid med dem på deras vita hästar. Du tänker att du kanske fantiserar, men har du någonsin fantiserat om alver tidigare? Deras hästar är som inga andras. De har vingar och kan flyga.

 

Människors fantasi bygger murar och sätter upp högre och högre gränser, dags att riva ner dem och komma och mötas. Låta oss få hjälpa till att bära det som tynger ner dina axlar. VI kan lätta upp så mycket för dig om du vågar för en kort stund tro på att det är fullständigt möjligt.

Alvers energi är ljusare, och högre den är varm och givmild. Den är kärleksfull och full av färger som aldrig tidigare skådats. Så ta en tur på en vacker vit häst, låt manen fladdra i vinden, och lek med tanken att du lyfts upp och bärs fram på en bädd av den renaste energin av läkande.

Känner du dig trött, utan energi, sträck då upp armarna i luften och be oss att komma. Skriv ner det du behöver ha hjälp med, och vad du tror att det skulle betyda för dig att bli frisk, eller må psykiskt bättre.

Alver vill att det ska bli rätt, att det ska bli det du vill och önskar, för ditt högsta och bästa. Därför ber de ofta att få det skrivet. Ett bra sätt är att skriva och lägga det bredvid dig när du mediterar, då får de med sig det som de behöver hjälpa till med.

De  vill jobba med dig.

I Samarbete med alverna Theatron och Miranda

Min sanning

Leave a Reply

Till startsidan