Den renaste kunskapen kommer från det renaste hjärtat som kommer inifrån.

I ett andligt uppvaknande så krävs det ibland många ledtrådar för att man ska kunna linda tråden i ett nytt medvetande. Min resa och har inneburit hjälp från många människor som jag idag förstår att det inte alls var någon slump att jag blev ledd till. En av de första jag såg i mitt uppvaknande var Simon Rose, han gled förbi mig med jämna mellanrum på Facebook och det var något i hela mitt system som gick igång varje gång det hände. Jag kände en kärlek som jag inte kunde beskriva och jag visste att jag rest hit tillsammans med honom för att göra ett arbete.

Det tog lång tid innan jag tog en kontakt och fram till att vi verkligen fick kontakt. Första gången jag träffade honom på Skype så tog han med mig på en resa till Atlantis. Och jag är ganska säker på att ingen utav oss hade en aning om vart det skulle leda någonstans. Jag fick ett sådant förtroende för denna fantastiska själ. Som vid så ung ålder bar på sådan enorm vishet.

Jag kände alltid en vördnad och tacksamhet under dessa samtal, men det är först nu som jag förstår vad han i vad han verkligen startade i mig och hur många nya pusselbitar som ramlat ner.

VI behöver människor som hjälper oss, och Simon visade en sådan enorm glädje och vilja att genuint hjälpa mig. Jag visste att det här var hans enda inkomst precis som det är för mig, men någonstans i allt det här så visste både han och jag att en dag kommer det vi gör att resa sig högt över havet, och där är allt så långt ifrån där vi är nu.

Han har en förmåga att utifrån allting stå helt och fullt i sin sanning, och vare sig du vill eller inte så blir alla triggningar du känner helt nödvändiga att ta tag i. Han fångade mig en dag ute i skogen när jag var väldigt upprörd och tyckte att gud och hela världen var orättvis. Jag såg allt och allting omkring mig som det alltid hade varit, och la allting utanför mig själv.

Han fick mig att dra några djupa andetag och verkligen börja prata om det som jag bar på.

Jag rasade tillbaka till när jag började första klass. Hur de andra barnen hackade på mig, och att det verkade som jag aldrig kunde göra något rätt. Han fick mig att se en helt annan sida och en ny förståelse varför dessa skolkamrater hade varit elaka, och varför jag hade haft en känsla av utanförskap. Jag förstod att de såg mitt ljus och att jag i deras ögon var annorlunda.

Simon fick mig att se bilder där jag talade med ärkeängeln Ariel, hur hon förklarade för mig att jag aldrig var ensam. Detta minne satt så djupt rotat i mig, att jag glömt bort mina samtal med änglarna. Någonstans i den åldern så stängde jag ner.

Idag satt jag och for iväg jag lämnade min kropp och fick en chans att ställa mig ovanför, jag flög upp och var med ärkeänglar som visade mig det jag inte såg i det minnet när det visade sig.

Jag såg inte bara en ängel runt mig utan jag såg ett helt hav av änglar. Jag såg varje liten själ som på något sätt fått mig att brista, och ställa mig upp igen, jag mötte allting med ett helt nytt sinne alla som har kommit i min väg har varit mina lärare.

Jag vet nu varför det var just Simon som fick mig att se detta. Så mycket som han hade tillit över sig själv och genuint ville hjälpa mig, så mycket är jag på väg att tro på mig själv.

Det har fått mig att fundera på alla de fantastiska människor som kommer i min väg. Som har sådana otroliga kunskaper, som de hämtat hem själva. De har förstått vilka de är och vilken otroliga förmågor de har, och litar på sig själva. Men det går inte alltid. Och det är det som nu prövas.

Att verkligen lita på sig själv så mycket så att jag kan få er att förstå vad viktiga vi är för varandra. Det jag fick förklarat för mig av min egen inre guidning var att allting som drabbat mig genom alla mina år, har varit mig för att förbereda mig och gå ut ur matrixen. Och är det något jag nu förstår så är det att det arbetet som han hjälpte mig, gör man endast med någon som man känner riktigt väl.

Simon visste ingenting om mig, han hade sett mig på Facebook. Det får mig att fundera vidare på det jag talat med mina guider om ett par dagar. Hur ska människan någonsin kunna tro på mig om de inte tror på sig själva? EN sådan kunskap som många av de bästa och starkaste ljusbärarna bär på, kommer endast ifrån ett oerhört smärtsamt liv. Och med det endå vilja hjälpa. Tack

Det är det allt handlar om Tillit, och som en annan kär syster Rose-Marie Klang sa till mig idag, Tillit börjar på T och slutar på T du ligger där emellan.

Vi aktiverar varandra och vi får nya minnen och visioner över de vi i verkligheten är, vi börjar förstå mer och mer vad som hänger ihop, det gör oss unika.

Men vad som är mer unikt, det är att ingen utav de som jag nämnt har något diplom som hänger på väggen. Det unika är att de precis som mig hämtat hem sina gåvor. Och det ändå mer unika är att de helt och villigt delar med sig av detta för att Sverige ska vakna. Den här energin som Simon och andra som genuint vill tjäna Moder jord och mänskligheten, är Lemuria energin. Och jag är idag övertygad om att Simon kände igen den energin precis som jag gjorde undermedvetet när jag såg honom.

Detta minne som jag nu fick se i sin helhet är det så mycket kärlek i. Alla de som valde att under dessa år få mig att må riktigt dåligt, som fick mig att tro att ingen någonsin skulle älska mig och tycka jag var vacker. På riktigt tack från hela mitt hjärta. Jag kan helhjärtat säga att jag inte älskar era handlingar, och kanske inte ens som människor, men som själar och änglar så älskar jag er av hela mitt hjärta.

Tack vare dessa lärare och änglar har jag lärt mig att förstå att jag aldrig mer tror på deras ord. För det som de lärde mig är att jag är precis tvärtom allt de som de skrek till mig. Jag är på riktigt en ljuskrigare av alla lärdomar som jag fått. Jag har genom mitt möte med alla jag mött i hela mitt liv förstått att det enda jag kan känna är tacksamhet.

Och allt ifrån att jag hade tillit till någon som jag i detta liv aldrig träffat.

Vi måste ta emot varandra nu när vi blir aktiverade. Vi behöver hylla våra syskon som nu går ut och visar sina gåvor som vi plockat ner från universum, det ligger ett otroligt arbete bakom det.

Jag skriver detta lika mycket som till Simon och alla andra fantastiska själar som börjar förstå vilka de är och vad de besitter i sina kunskaper.

Det här minnet fick mig även att se vidare i hur allting är uppbyggt, men det blir en fortsättning en annan dag. Även minnet som kommer vidare från Atlantis som även det minnet började med Simon.’

Så tack Simon för allt det arbete som du gör. Och tack för allt det du inom en snar framtid kommer att göra.

Jag älskar dig kära själsbror

Sat nam Susanna

 

Leave a Reply