Det är nog nu!!!

 

Nog nu

Det här är ett öppet brev till universum.  Jag har fått nog nu.

Jag förstår att jag gått med på detta. Att jag är en del i det och att det har behövts för att jag ska utvecklas. Men det räcker nu.

Mörkrets makter kan aldrig mer komma åt mig. Och jag ser igenom hur hela illusionen är uppbyggd.

Jag tackar allra ödmjukast för att jag fått lärdomar i liv efter liv, jag älskar er som gjort detta fantastiska jobb med mig, åt mig. Men nu är det nog.

Ni kommer aldrig mer kunna få mig att känna mig liten, dum och rädd. Jag är en stor fantastisk själ som lärt mig av allt det jag behövt lära mig. Ni kommer aldrig mer kunna skrämma mig med er skrämselpropaganda. Jag äger ingen rädsla för att ni ska kunna ta över mig min kropp och min själ.

Jag ser det ni gör, av hur ni använder människor för att så rädsla, och disharmoni i människor. Jag ser er och hur ni manipulerar mänskligheten så att de ska vara kvar i det.

Men aldrig mer mig. Det räcker nu. Jag är kvar i allra högsta grad och jag ser livet och verkligheten med helt nya ögon. Jag är här och jag står stadigt.

Jag härstammar ifrån Gudar och Gudinnor och jag är en universell medborgare och vet mina rättigheter. Det system som jag varit inburad  i är också  en medvetenhet som jag nu ber att få kliva ur.

Universum det räcker nu, jag ber om att få kliva ur illusionen och starta det jag är här för. Jag är här för att tjäna ljuset och endast ljuset.

Jag ser igenom slöjan av mörker som i årtusenden fångat in mig, men nu räcker det. För ni kommer aldrig mer kunna skrämma mig eller göra mig rädd på något vis.

Jag är tacksam och mitt hjärta är fyllt med oändlig kärlek över dessa lärdomar. Jag ser var i mitt liv ni har haft den största makten. Och nu tar jag tillbaka den.

Jag klipper alla trådar som hållit mig fast för dit jag är på väg finns ingenting som kan någonsin bestämma över min kropp, eller själ.

Jag möter er och tittar på er rakt in i ögonen, jag väljer att ta bort där jag ser att ni fortfarande existerar.

Jag ser illusionen som skapats av oss tillsammans, jag ser makthavarna, bankerna och de som tar av alla andra och säger NOG NU

Alla de som styrt stater och samhällen, som har ljugit, förnedrat begått avskyvärda brott. TACK för att ni tillåtit mig att se er för vad ni är.

Jag tror inte längre på er. Jag köper inte längre det ni säger i nyheter, eller tidningar. Jag har min egen åsikt och sanning och den är skapad ur den renaste Gudomliga källan.

Det räcker nu. Varje gång jag möter en känsla så kommer jag äga den fullt ut och den kommer endast vara min.

Jag är fri nu. Fri från slaveri och bojor som håller mig fast så jag sitter fast. Jag har frigjort mig själv och säger nu ÄR DET NOG.

Jag kommer aldrig mer ställa upp på att ni försöker lura mänskligheten, Jag ställer aldrig upp på att ni utövar er makt och missbrukar det ni tror ni kan styra.

Jag ställer aldrig mer upp på att ni ska få hålla i mig. Jag ser er och ni kan aldrig mer ha tillgång till mitt liv som ni haft.

Jag låter mig aldrig mer luras av korrupta människor och känner av direkt när ni försöker närma er. Jag är fri och så ska det förbli.

Så det här är ett öppet brev till universum. Det räcker nu. Jag ser allting och jag låter aldrig det mer svälja mig.

Jag väljer ett liv där jag står stadig och utan rädsla. Jag väljer att leva i överflöd och harmoni med min kropp och själ. Jag väljer godheten och kärleken ifrån varje själ som är redo att ge det samma.

Jag väljer att kärleken till mänskligheten, alla levande varelser,  naturen och allt runt omkring ska få blomma och verkligen leva ett liv utan allt det som varit.

Jag väljer Fader och Moder Gud. Jag väljer att befria Moder Jord från den förstörelsen som ni mörka sänder. OCH VAR SÅ SÄKRA JAG VET VILKA NI ÄR OCH VAD NI HAR GJORTNog nu

 

Jag väljer mig.

 

Sat nam Susanna

 

3 comments / Add your comment below

    1. Yes det har jag. Det är nog nu, jag behöver få in inkomst och något har hållit i mig, så idag skrev jag denna att det är nog nu. Jag ser alla gå om mig och själv står jag kvar och stampar. Jag kan ju skriva men jag tjänar inga pengar. Jag attraherar inte mörker längre men jag ser att de sista rädslorna har hängt kvar ett tag. Jag har gjort mig av med otroligt med blockeringar men det verkar ändå som något stoppar mig. Jag följer alla råd jag får, men endå så händer ingenting.

Leave a Reply

Till startsidan