Din inre gudinna

 

Tänk om du för en stund skulle förstå att du bär på en gudinna. Att du kommit för att visa alla dina kunskaper och som hållits dold för dig i årtusendet. Du har inte haft tid att du tror att du är något annat en den du är. Mor, dotter, syster och arbetskollega och alla måsten. Du har inte förstått att inom dig bor så mycket kunskap om den du är.

Men det spelar ingen roll hur många nya nycklar, koder och hur länge du fyller på dig med ljus. Om du inte får hjälp att förstå hur du ska sprida ditt ljus.

Hur världen ska få tillgång till det som du vet är det som kommer på sikt läka världen. Att vi är här för att låta skenet komma från norr och sprida glädje och rikedom ut i världen. Oavsett vart det är så är det familjemedlemmar till dig som du kommit överens om att stiga och sprida dina kunskaper.

Du kan inte veta att allting som du samlat i din kropp allt som du medvetet gått in för att förstå. Alltid har funnits där. Men du fick inte tillgång till det förens du kunde se din inre gudinna. Och kan ta fram full styrka som du har i dina gåvor.

Men när du ser det så kommer du kunna se gudinnan i varje möte. För gudinnor bär på oändligt med visdom. Du var där när vi som en enda landade på jorden för att delta i detta fantastiska äventyr.

Du var där när du fortfarande trodde på det oundvikliga att människan aldrig skulle gå på det som skulle komma.

Du var gudinnan som bar ner läkande örter, helande händer, helande hjärta. Du var gudinnan som bar ner visdom från olika solsystem och planeter. Och du var en gudinna som åkt genom så många universum för att kunna delta i att din själ skulle växa i full expansion. Och du var en gudinna som förstod att alla de du såg delade inte bara din resa, de är du. Och du behöver alla dina dig. Vi behöver bli en. Därför är att mötas det enda stora för att expandera och få kunskaper om dig själv. Du kan se dig själv som en enda genom att förstå att allas sår är dina egna.

Du har delat upp dig i så många delar, och därför har ditt liv fram tills nu varit så splittrad.

När gudinnorna möts och få visa allt det som de bär på så kan de läkas i gemensamma trauman. Du får en förståelse för det du inne i dig sedan lång tid förstått. Du bär på förmågan att hela dig själv.

Du bär på den yttersta kunskapen om att du kan läka din smärta, och så läka andras. Du kan läka dina trauman och du kan därefter läka andra. Men du kan aldrig någonsin läka en annan gudinna om du först inte själv ser dina gudinnekrafter. Då du inte längre behöver slå dig fram för att våga stå i din fulla kraft. När du tar tillbaka de guds krafterna du även saknat och balanserar upp detta.

Då är du i full kraft och fadergud och modergud har flyttat in i ditt hjärta. Du står i din gudinnekraft. Du behöver tillgång till alla dina du och du behöver läka tillsammans som en enda.

 

 

Sat nam Susanna

Leave a Reply