En otroligt modig kvinna

Från den stund jag förstod att Joakim var död och att han faktiskt skulle förbli död. Så fanns där en livsgnista att vilja förstå. Jag ville veta vad som händer med själen när kroppen inte längre står kvar på jorden. Jag ägnade så mycket tid åt att forska i det här så gång på gång hamnade jag på två olika sidor. Jag tänker här berätta om en fantastisk ljusarbetare.

Jag lusläste allting på båda sidorna och visste inte riktigt varför det var så viktigt. Jag tänker berätta om den första eftersom det var där jag vaknade i mitt Gudsmedvetande.

Zoe Devi en kvinna som har vaknat och som jag inser nu är en av de modigaste i världen. Jag kan inte föreställa mig hur det måste ha varit och gå ut helt och fullt med sig själv, i en värld som sover.

Vilka krafter den kvinnan har.

På hennes sida så kunde man donera pengar valfritt och ladda hem kristusnyckeln, Dna aktiveringar och Atlantis koder.

När man är i en sådan otrolig sorg så finns där ingen väg fram eller bak, allting är ett stort hål och desperationen är så stor att den kryper utanför skinnet. Jag ville förstå jag ville veta.

Jag satt några dagar efter att jag fått en första kontakt, vid hans grav. En plats med en lapp med namn och personnummer. Där jag några dagar tidigare grävt ner en urna med hela min sons kropp.

Och även om jag hört både honom och sett änglar, så glömde jag helt och fullt bort det. Jag satt vid graven och ville bara avsluta mitt liv. Jag ville få bort smärtan som befann sig överallt och jag orkade inte. I mina tankar och planering över hur detta skulle gå till, hörde jag. Åk hem

När jag kom hem så fanns där ingen tvekan vad jag skulle göra, jag skulle gå in på Zoes sida och göra detta.

Pang sa det när mitt nya medvetande ramlade ner i huvudet. Joakim kom in och förklarade allt. Bilder om vem jag egentligen är visade sig tiden stod stilla, och all information mynnade  ut i en obehaglig smärta i hela min ryggrad som fick en helt annan vinkel. Med ett helt nytt medvetande, högt sa jag. – Förlåt jag hade glömt dig.

Jag har sedan dess följt denna fantastiska kvinna. Som modigt går ut med allt hon får att hon ska säga. Som har fått så mycket skit och ändå står kvar.

Jag vill tacka dig Zoe för ditt oerhörda mod. Jag önskar en dag att få sitta bredvid dig och krama dig riktigt hårt, då du även varit med och väckt mina minnen från Atlantis.

Jag minns både dig och mig och det du har gjort för oss som vaknar är värd så otroligt mycket mer.

I Hennes ödmjukhet, för hon har en stor dos av ödmjukhet, har hon aldrig glömt bort vem hon är och var hon har varit. När hon kommer ut med nya saker nu, så ger hon bort till de som inte har möjlighet att betala. Det för mig är en sann ljusarbetare. Hon har förstått sitt värde, men hon har även förstått värdet att få med sig alla. Hon sänder dessutom gratis healing till alla som vill en gång i månaden. Tack

Alla våra arbeten går ihop med varandra och omedvetet träffar vi varandra i planeringar och i möten, så jag vet att jag suttit med dig i den högre variationen av dig.

Från hela mitt hjärta, tack för ditt enorma mod. Din styrka att stå stadigt i din sanning även när ditt liv har varit hårt. Du väckte mig och fick mig att förstå varför saker var som de var.

Du väckte mig med en sådan kraft att det efter det inte fanns någon som helst väg att gå en rakt fram.

Varje vecka så finns ljuslingan som Zoe gör, hon förenar ett arbete mellan Sveriges alla ljusarbetare så att vi kan tillsammans skicka ner ljuset. Det är den enda vägen vi kan ta. Att göra detta tillsammans.

Tack

Sat nam Susanna

 

Leave a Reply