Ett nytt medvetande

Ett bokslut över det gånga året ska göra. En återblick på hur Du, har  utvecklats. Hur du nu kan förstå att allting sker i den ordningen det ska.

Det är mod att våga titta på det som varit dig just i det nuet.

Vad du har gjort och vad du har sagt, hur människor reagerat och hur du blivit triggad av deras reaktioner.

Drama som du omedvetet stått i utan att förstå att det var du som var samskapare till det.

Egots död och en ny vänskap med dig själv kan komma fram när du vågar möta dina spegelbilder.

Du lämnar nu den du en gång har varit, och kan se dig själv i alla de dramer som du korsat.

En balans i att se det som varit och förstå att allt har lett fram till att du nu tar ett helt nytt steg in i en ny värld.

Ingenting annat betyder mer en att vara här och nu. Allt har lett fram till att den här stunden vara i sig själv.

Sluta kämpa med att försöka få alla att förstå det du har förstått. Sluta att gå in i allt du tidigare stått i och se världen öppna sig framför dig.

Det är dags att släppa allt det som tidigare hållit dig tillbaka, förstå att du är här och nu, världen kan endast ändra sig om du står still.

Stå still i tanken och se det året som varit som den stora utmaningen i ditt liv, strävan efter att alla ska komma fram, strävan efter att förklara, och hjälpa.

Nu kan du endast hjälpa den som vill bli hjälpt och ingenting annat. Nu är tiden för att verkligen stå stadigt i balans. Lämna det året som varit genom att titta på alla stunder dina ord, sårat en annan.

Lämna alla stunder du trott dig stå själv, att du misslyckats eller att du skulle ha gjort något fel. DU har gjort exakt det du skulle för att nu kunna se det som du har lärt dig.

Se dina misslyckandet som lyckande. Se hur du växer när du förstod att det inte var endast jag som hade fel. Se att utvecklandet av ditt medvetande, förstå att även det blev rätt.

Våga möta dig själv i ditt ego och se det som du skapat utefter tidigare mönster, tidigare erfarenheter. Erfarenheter som ligger inom dig som är själen i dig som vet att du behöver ändra riktning.

Släpp egot och verkligen förstå att den som nu stiger ut och kan stå i den renaste av sanningar om sig själv, den kommer att förstå att det aldrig går att säga att den står med den enda sanningen.

Lyft i själen och förstå din utveckling genom att modigt titta på det året som nu är på väg att lämna.

Du kommer ta ett steg mot en helt ny tid.

I natt går vi in i årets första portal. Portalen som stått och väntat på oss i oändligt med tid. Den tid när du helt och hållet kan forma ditt fortsatta liv på jorden.

När du vågar stå i allt ditt ljus oavsett vad som sägs du behöver endast vägledas av dig själv. Och allting som sker, är fullständigt perfekt.

Att du kan känna hela din ljuskropp ditt medvetande din själ och gudomliga kraft som sipprar ut genom ditt gyllene skinn.

Vet med dig att ängeln i dig passerar varje por, stäcker ut dig mott himla kroppen och varandet av en ny tid ett nytt medvetande om att det året som gick var en illusion som du behövt se igenom. Alla dina steg som tagit har tagits för att medvetet leda dig fram om en högre existens.

Egots död kommer när du kan förstå hur separerad du varit ifrån att se allt det du tidigare kallat för fel och brister. Ord som skapats för att hålla dig ifrån dig själv.

Det är dags att förstå att alla behöver ta dessa steg själv.

Så det nya som du nu kliver in i innehåller alla de minuter, sekunder av vad du gör det till.

Fullmånen svepte in nya energier i natt. Längst himlen ovan molnen kunde skepp siktas över hela vår jord.

Drakar flög omkring och hjälpte till. Nya ljuskoder skickades ner till Nova Gaia. Koder skickades ner till dem som var redo att ta emot och en ny energi har landat i dig.

Välkommen till ett nytt medvetande

Sann Anda

 

 

Leave a Reply

Till startsidan