Frid

Ett nytt år har klivit in, nya sekunder och minuter som du aldrig tidigare haft i ditt liv. Nya möjligheter som gör inträdde i ditt liv.

Val som du kanske aldrig haft, spännande möjligheter att nu förändra allting och vända blad.

Du är inte igår, du är inte i förrgår, du är just precis nu.

Överallt sveper vindar in med budskap om att du nu ska kliva in i nya möjligheter.

Budskap om att något har hänt i världen, något osynligt har svept in och håller på att skapa ny ordning i ditt sinne.

Tankar som ska frigöras och tittas på.

Du är på din livs resa. Möjligheten att djupt titta in på ditt beteende, dina tankar som du är helt och fullt övertygad om att det är dina egna.

Ditt högre medvetande gör sig redo att vara med och hjälpa dig hitta dit.

Men fighten med inre demoner, inre ego som drar runt gör att du behöver bli medveten om dina tankar.

Små tankar, inprogrammeringar som osynligt håller dig fången.

Du har börjat förstå din storhet, men du vågar inte riktigt ta steget fullt ut och stå i tillit till det.

Egots död, medvetandets uppstigning i de högre dimensionerna. Du har letat så otroligt länge efter att få kontakt att du inte ser, du är blind för det som har kommit till dig, och ditt ego har lurat dig att det är endast tyst.

Bli medveten om hur mycket som styrs via dina tankar, hur många röster du har i ditt huvud. En som säger att allting kommer gå bra, och en röst som lyssnar utanför som är övertygad, allt kommer gå åt helvete.

En som ser ljuset, som tror på ljuset, som letar efter ljuset i det innersta. Och en som undrar när ljuset ska komma.

En som är så övertygad om att ljuset bärs inom självet, och en som letar utanför och undrar varför och vad som ska ske. Eventet som sker inom dig hela tiden, när du ger dig tillåtelse att söka inom dig själv, efter dig själv.

Det silvervioletta ljuset kommer med förstärkning både i kropp och själ. Det arbetar på djupet med att väcka dina cellminnen i sitt medvetande. Det arbetar med att väcka och aktivera ditt dna, minnet om vem du i verkligheten är.

Att hjälpa celler, och dna lyssna på 528 HZ musik, be om hjälp från ditt uppstigningsteam, från ditt healingteam. Våga ta kommandot över ditt liv.

Tro på den absoluta möjligheten till att göra dig frisk, att du står i din kraft och ber dina guider om hjälp att helas där det behövs. Be att få information som gör att du tar steg framåt, se dina misslyckanden som perfekta övningar att ta dig fram dit du ska.

Ingenting sker av en slump, inga möten inga ord, allting är noga orkestrerat.

Det kommer komma in människor i ditt liv som är ämnade att hjälpa dig vidare, nya kreativa idéer som får dig att växa och komma vidare.

Samtidigt som ett medvetande kommer om möjligheter kommer ett medvetande ifrån igår. Allting glöms bort och det tycks vara som om tiden försvinner i dig.

Bortfall vanligt nu när tidslinjer går ihop, dagar flyter samman och verkligheten blir diffus. Kroppar som värker, det gör ont att växa, det gör ont att helas. Sinnet arbetar med den fysiska kroppen för att få en balans i det fysiska och psykiska.

Egot slåss emot det nya medvetandet, och det slutgiltiga dömandet över självet sker.

Det är många lager i uppstigningen och du kommer att ha lugnare och mer aktiva stunder i din uppstigning. Kom ihåg att själen aldrig ger dig mer än det du klarar av. DU är en fantastisk varelse med så otroligt stor förmåga att ta kommandot och helt och fullt lita på att du kan styra ditt liv.

Du har så många programmeringar som dikterar för dig hur saker ska vara eller inte, hur du ska komma dit och du försöker kontrollera allting som sätts framför dig. Släpp kontrollen, släpp begäret efter att få reda på vad morgondagen har att erbjuda dig. Se till att du erbjuder morgondagen, och alla stunder innan. Att du erbjuder sekunder som du har framför dig just nu. Lyssna på dig själv, bli medveten om dina tankar och funderingar. Bli medveten om att du har flera röster som talar till dig. Dina guider skickar dig meddelanden hela tider, bilder, siffror, musik, du behöver bara lyssna och se.

Gå in i tillit att du i verkligheten är hållen, att Du är här för att lyckas, för att växa och för att lysa i ditt vackra ljus.

Fridens ängel håller sina vingar omkring dig. Hon skänker dig frid och ro och lycka att stå still i ögonblicken. Hon sveper in i energi om att du ska stå stilla, vara här och nu och njuta fullt ut av att känna lycka för de små sakerna.

Fånga dagen.

Sann Anda

Leave a Reply

Till startsidan