Håll ditt liv i dina händer

Det är dags att släppa taget om det som du så febrilt håller taget om. Det är ok att gå vidare. De som håller i sig själv i ett krampaktigt handtag behöver titta på sig själva och ställa frågan, varför gör jag så här?

Jag ser hela tiden hur människor försöker hjälpa, och det är bra. Men du kan hjälpa så mycket att du själv tappar taget.

Det är allas ansvar att hjälpa sig själva, du behöver inte det. VI speglar oss i andra människor och ser det sköra och trasiga, men det är en reflektion av det vi bär på själva. VI lyfter upp människor ger av oss själva så otroligt mycket för att sedan stå där när våra krafter är slut.

Och den du försökt hjälpa har inte hört någonting av det du säger, utan bara fått ta emot all den kärlek och energi du bär på.

I ett samtal mellan två människor så ska man kunna lämna och vara full av kraft och kärlek. Det ska ske ett utbyte av energi och du ska känna dig tillfredställd. Fråga dig själv hur ofta sker det?

Du går ifrån och är så tömd av allt det som var ditt och undrar hur du kan vara så låg och så trött?

Det är dags att släppa det som håller dig tillbaka och alla krav som du tror sitter på dig. Det är endast du som bestämmer den väg du ska gå och håller ditt liv i dina händer.

Sätt upp dina händer framför dig, titta på dina händer, hur stort liv har du, hur mycket av det är ditt?

Först när du på riktigt kan se ditt liv som ditt och endast ditt kommer dina händer separeras och du förstår att du verkligen är här för din skull.

Genom att du håller ditt liv i dina händer ser du också möjligheterna som radas upp framför dig. Du kan allt du vill, du är skaparen av ditt liv. Ingen annan.
DU behöver ingen som säger till dig vad du ska göra, du behöver ingens godkännande för att ta ett steg ut i denna nya upptäckt. Allt du behöver är att hålla ditt liv i dina händer och ta för dig i det nya som ligger framför dig.

Det finns inget som säger att du måste stanna i en kärleksrelation som förlänge sedan falnat, tacka för lärdomen och ge dig själv nya vingar.

Det finns inget som håller dig fast i ett arbete som är tråkigt, nej titta på vad du vill göra och gör det.

Samla dina krafter och ta reda på vad du verkligen är här för, vad du vill göra. Och gör det.

Utan bagage utan att såra eller vara elak. Släpp de människor som sitter fast i sin egna offerkofta, du är beviset på att allting verkligen är ditt liv, dina val dina möjligheter. DU är beviset på att alla som vill kan ta ta sitt liv i sina egna händer.

Sat nam Susanna

Leave a Reply