Select Page

Bildresultat för kramar

Hur mycket hjärta bor i ditt innersta egentligen? Vet du var du står om du verkligen behöver be om hjälp?

Ibland så händer livet och det är då du blir medveten om vilka du har runt omkring dig.

Människan är egentligen en skör varelse, men det är svårt att erkänna det. Idag rusar allting så snabbt förbi att du inte längre ser dig själv i de situationerna när du verkligen behöver be om hjälp.

Men genom att öppna ditt hjärta och ge det som du kan så öppnar du upp möjligheten för att den dag du behöver, kan du be om hjälp.

Det är styrka att kunna be om hjälp. Men det finns en illusion om att aldrig någonsin be om hjälp. Du ska klara dig själv, alltid. Vem kom på det? Vem sa att du inte kan be om hjälp?

Du hör från det att du är liten, att man ska klara sig själv. Men alla människor hamnar någon gång i situationer som gör att du behöver be om hjälp.

Det kan vara att endast ha en axel att gråta ut emot. Du är aldrig ensam. Men det kan ta emot oerhört att be om hjälp.

Genom att öppna ditt hjärta och sträcka ut en hand i hjälp så hjälper du även dig själv. Den du ser framför dig är du och det kan endast vara dig själv du hjälper.

Du är här för att se människan resa sig igen och ta fram det hjärta som legat vilande i dig i årtusenden.

DU behöver hjälp att förstå att du är medpassagerare till alla som är på den här resan. Att varje steg du tar, är tillsammans med alla de andra du som just nu går på livets stig.

Du behöver söka långt inne i ditt innersta och ta fram den empati och den kärleken för din nästa som bor i ditt bröst. Blunda inte längre, dina systrar och bröder går på vägen och ibland så är vägen trasig.

Gupp som gör att man stannar upp på vägen och blir liggande. Det guppet kan även träffa dig.

Medmänsklighet, ingen förtjänar att ligga utanför eller i ett hål. Kippa efter luft och överlevnad. Du behöver stanna upp i din väg och lyfta på den som ligger, för det är DU.

Världen tillhör oss alla, livet är till oss alla, prövningarna är till oss alla och de kommer i den sekund som du tror du är räddad. Då faller du, och all den trygghet du trodde du hade, behöver nu hjälp.

Ingen förtjänar att bli utanför eller liggande för att någon har bestämt att du ska klara dig själv.

Du sköra lilla människa, sträck ut din hand och be om hjälp. Du sköra lilla människa alla behövs och du är viktig. Du sköra lilla människa du är jag och jag är du. Ta dig själv i din famn och låt dig själv bli omhållen.

Sat nam Susanna