Home

Välkommen till Livet!

För några år sedan började mitt intressera kring detta leda mig till ett inre sökande efter svar och kunskap. Det var när min son dog som jag vaknade upp till en helt ny verklighet.
Jag hade två val, antingen att följa med min son dit han hade farit eller stanna kvar här på jorden och fortsätta leva men utifrån ett högre medvetande och meningsfullhet till att göra något meningsfullt för mig och mänskligheten.
Jag startade min egna inre resa vilket visade sig vara både kunskapen och nyckeln till mitt liv här på jorden.


Mänskligheten börjar i allt högre grad att vakna upp och ta emot högre frekvenser och aktiveringar, vilket bidrar till att nya DNA-strängar laddas ner och skapas. Dessa nya trådar kommer att starta en djup inre process i våra celler och nervsystem.

Jag är här för att aktivera dessa och vara med dig som lärare, mentor och guide i din process.

Jag har skapat en plats för mig att kunna möta upp just dig både i grupp och privat oavsett var i världen du befinner dig.
Här kommer jag att erbjuda min aktiverings session samt ge dig plats att utvecklas, utbildas och transformeras i din egna takt genom att vara med i Silverstjärnans community.
Jag vill med Silverstjärnan ge dig möjlighet att ta del av verktyg, tekniker, kunskap och färdigheter som jag har utvecklat genom åren.
Jag vänder mig just till dig som vill och är redo att ta ditt uppdrag och dig själva på allvar och  som vill kliva fram och börja leva ditt liv som den du är.
Du har fått en kallelse att verka för det högsta bästa genom att vara med och sprida ljus, kärlek och värme,
du vet mycket inom dig och du både ser och hör, men du får inte riktigt till det så att det blir greppbart och verkligt här på jordelivet. Nu har du chansen att förändra det och bli ett med dig själv.
Jag ser fram emot att få möta dig!
Till startsidan