Uncategorized

Känslor

Ohej vad dessa känslor går upp och ner just i detta nu. Ena sekunden känns det som om hela världen ligger öppen framför fötterna, nästa sekund ligger man nedanför fötterna.

Människan har burit sina känslor inuti i oändligt med tid. Vi har lärt oss att stoppa undan gråt, ilska och vanmakt. Att aldrig visa upp våra ansikten som randas av vår gråt.

Vi har gråtit på insidan för att nästan spricka när det inte kommer ut. Det är dags att lätta på trycket nu. Låta allt det som växt i dig och som fått bygga ett bo, komma upp till ytan.

Vi går alla med dessa känslostormar. Alla människor känner det som finns där längst därinne som vi döljer så hårt för att någon ska få se.

Bli arg när någon trampar på dig, bli arg när någon säger att du inte kan, bli arg när någon tar ifrån det som är ditt. Stå stadig och vet att du har rätten till dina egna känslor, oavsett storleken på dem.

Det är dina äg dem, äg dina tårar och din vanmakt. Gör om dina frustrationer och skapa din nya verklighet. Våga lyfta på locket till det som legat i ditt hjärta i oändligt med tid.

Våga stå upp för dig själv och kän dig besegrad i att du i just detta nu är människa.

Det är stora människor som kan visa sin sårbarhet. Det är stora människor som visar vägen till vad som bor i vårt innersta. Låt aldrig mer någon säga till dig att du är för stor för att gråta. För liten för att ha betydelse, för oviktig för att ha en åsikt.

Du är här för din skull, ingenting annat. Du är här för att visa världen att det innersta rummet i dig är ditt hjärta som brinner av dessa känslor, att det rymmer så mycket mer men att störst av allt är kärleken för dig själv.

Våga ställa dig högst upp på hustaket och se hur fantastisk du är och hur otroligt viktig du är för den här världen. Om vi tillsammans lyfter taket så att ljuset åter kan bygga bo och stanna så är vi på helt rätt plats för första gången i våra liv.

Våga visa världen ditt rätta ansikte och ansiktet som är fyllt med visdom och kärlek för mänskligheten. Våga vara med i förändringarnas känslostorm.

Du är hållen och du är älskad, ta bara ett enda kliv till ditt nya rätta jag.

Sat nam Susanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *