lärarandet

Andlig Lärare | Företag | eniro.se

Ett andligt uppvaknande är att gå in i olika stadier. Du tror att du är vaken för att upptäcka nya sanningar som kommer till ditt uppvaknande medvetande. Många nya hårda läxor kommer upp för att du ska kunna ta din examen i det uppvaknande som du är i.

Möten med lärare där du är elev och tvärtom. Det är bortom ditt förnuft och din horisont att förstå vad det är som händer när du är mitt i det. Men det kommer komma gång på gång tills du är redo att se vad du är i ditt lärande och vad du behöver göra för att ta dig vidare.

Lärandet slutar aldrig någonsin och vi är varandras lärare i varje liten handling som vi bidrar till. DU har bett om att få komma vidare och stiga mot nya oananade höjder. Du har bett om att komma upp och få vara en del av uppstigningen. Vem är du då att inte ta emot det som kommer i ditt lärande. Utmaningar som du behöver slåss med för att ransaka ditt inre och kunna stiga upp.

Det är en oerhört stor skillnad på att vara vaken och verkligen vara vaken. Det räcker inte endast med att du vet det du vet. DU behöver vara villig att gå igenom alla de jobbiga sakerna som serveras framför dig. Det är din själs lärande och den kommer komma med det svåra för att du ska lära dig det enkla.

Du är här nu och du har skrivit på kontraktet till att vara den fantastiska och modiga själ du är. Du är en mästare utan dess like som har skrivit på detta avtal och gå igenom det du går igenom. Du kommer snart märka att ingenting utav det du innan slogs med är kvar.

Du kommer märka och se att dina rädslor som du tampas med helt är försvunna, och ersatta med frid och ro i din själ och fysiska kropp.

Det gör ont när knoppar brister och det gör ont i ett växande. Det gör ont i insikter om att du är något helt annat en det du trott. DU kommer få tampas med människor som ligger i en lägre frekvens och lägre skikt, men endast tills du förstår att stå utanför illusionen. Då spelar ingenting längre någon roll. Du är där du är hela tiden, och allt som händer utanför dig är bara en passering. DU behöver inte lägga någon tid för att vara där, du vet att du har lämnat detta och stigit till det du är ämnad att göra.

Ingen kommer bli lämnad men allting sker i sin takt. Ingen kommer stå ensam, ensamheten är blott en illusion och en förberedelse för att du ska förstå att alla du ser är du. Du är den som lär kollektivet att de är något helt annat och du kan endast vara du med allt och alla du ser.
När du lämnar lärandet och tar det till dig med den renaste kärleken, kan tänka utifrån logik och ta in allt det nya i dig så kommer du även att stiga. Tacka de som har varit dina lärare, tacka för den kärleken som varit i lärandet och se det med nya ögon.

Hur ska du annars kunna ta din examen i dina nya kunskaper och du inte kan hedra och sända kärlek till dina lärare.

Lärarandet pågår i alla dimensioner och alla skikt som du ser framför dig, det slutar aldrig.

Bön om tack

Tack du mästare som kom in i mitt liv och som visade mig vägen.

Tack för din kärlek och omsorg som du lärde mig att alla lärdomar kommer med.

Tack för att du förde fram till mina ögon det som fattades i mitt växande och som jag bad om.

Tack för den utveckling som du låter min själ växa i och tack för att du fört mig till nya höjder.

                                          Tack

Det är tacksamhet att få vara på jorden och utveckla själen dit den ska.

Sat nam Susanna

 

4 comments / Add your comment below

 1. Kära vän. Du är en lärare o elev på samma gång. Du lär ut din kunskap så fantastiskt. Tack för att jag får vara med här.

  1. Finaste tack för att du är med, det är tillsammans som vi för lärandet till helt nya höjder. Kram

 2. Hade en lärare en gång som sa:
  Vi vet aldrig vem det är vi möter.
  Det kan vara din störste lärare, som du möter, när du möter en elev.
  Vi är alla elever till någon, något.
  Vi är alla lärare till någon, något.
  Vi kan bara förhålla oss i ödmjukhet till varandra och de lärdomar, den utveckling vi alla befinner oss i.
  Tack, Susanna, att du visar vägen!

Leave a Reply