Lite budskap och hjälp på din väg

 

Känner du hur tiden springer utanför ditt fönster. Hur du ibland tycks befinna dig på ett ställe, utan att ha en aning om hur du kom dit. Eller att ord försvinner och du glömmer bort vad saker heter?

Du tappar namn, och minns inte vad du gjorde innan du läste det här.

Tiden bryter samman, ibland känns det som om du befinner dig i en helt annan tid, på en helt annan plats. Drömmar som kommer ifrån en annan tid, men människorna tycks vara de samma.

Dimensioner går in i varandra och du stöter ihop med ett bordsben, det du egentligen har stött på är någon från en helt annan tid.

Tankar som kommer och medvetande görs när du förstår att du själv kan styra, exakt allt som kommer ur dig.

Du är som en öppen portal och du får in all energi som kommer utifrån.

Bor du i ett tätt bostadsområde, kommer du att fungera som en transformator, och din värk kan kännas olidlig. Råkar du på en folksamling, kan det kännas som du går sönder.

Centrering av dina egna energier är av största vikt just nu.

Just nu kommer det in en energi som accelerera och den kan få den fysiska kroppen att fullständigt slås ut.

Det sker en aktivering av dina cellminnen och ditt dna som sitter i hela dig, har börjat vakna av allt ljus du tagit ner i dig.

Det sker störningar som kommer in utifrån, som endast är till för att distrahera och hindra dig att söka din egen inre flamma. Det sista försöket görs nu och det är ett desperat försök att hålla illusionen igång.

Människor vaknar upp, de är förvirrade och arga, ledsna och förstår inte vad som har hänt. Årtusenden av att vara ner stängda, blockerade och blinda.

Störningar från de som desperat försöker hålla i sin makt, och slaveri som människan levt i. Det är dags att vi tar det för var det är. Vi är skapare till hela denna fantastiska historia, som nu börjar brisera när tidslinjerna faller samman.

Verkligheter och sanningar kommer fram och får en helt ny innebörd i en helt annan historia, som aldrig tidigare berättats.

Störningarna som sker är till för att förhindra oss att se det uppenbara, att ljuset har segrat och håller på att befästas.

Håll dig så fri från massmedias alla försök att slå undan människans fötter.

Håll dig ifrån att gå in i diskussioner, och meningsskiljaktigheter.

Sänd kärlek och ljus till Jorden och människorna och be för deras högsta och bästa, till Gud, och änglarna. När du sänder villkorslös kärlek, och hopp att det ska bli genuint för alla andra. Så sänder du en direkt hälsning till den gudomliga kärleken du bär inom dig, en genuin viljan om det högsta och bästa för någon annan.

Hjälp att ta sig ifrån Attack

Sitt med fötterna i golvet, känn underlaget mot dina fotsulor, slut dina ögon och andas in och ut tre gånger långsamt.

Föreställ dig hur Ärkeängeln Mikael lägger en skyddande blå bubbla omkring dig. Hur ett vitt ljus i en spiral strömmar ner ifrån en portal av ljus som öppnar sig.

Ta in allt i din kropp, och känn värmen som strömmar ner i det helande ljuset. Känn hur dina celler lyser upp och försök om det är möjligt att föreställa dig, hur dina celler från topp till tå lyser upp. Andas in genom kronchakrat och ut genom dina fötter, djupa lugna andetag.

Sen andas du in genom dina fötter, och ut genom ditt kronchakra.

Be ditt uppstigningsteam, dina guider, änglarna att delta.

Försök om det är möjligt, att se hur taket ovanför dig öppnas, hur det vidgas och släpper igenom allt ljus som kommer igenom från Himlens portal.

Försök föreställa dig hur Ärkeängeln Methatron skickar ner din silvertråd. Din livstråd som nu är redo att föra ner ditt minne till dina celler, och dna. Hur du nu kan foga samman Gaia Nova och Gud i Himlen.

Föreställ dig hur en violett flamma från Ärkeängeln Zadkiel kommer ner i en spiral, och i mitten på spiralen är det en silvertråd som går mot dig, In genom din krona, hur den direkt börjar förgrena sig i en renande spiral av den Silvervioletta flamman.

In i hela din kropp, runt alla dina celler, ner genom hela din framsida och baksida. Ta ner silvertråden och den violetta flamman ner i benen, knän och vader. Ner i fötter och ut under fotsulan. Försök om det är möjligt att känna trådarna som förgrenar sig rakt ner i Gaia. Försök känna efter på din hud vad det är som händer.

Ärkeängeln Sandalphen är den som tar emot silvertråden, han hjälper till att förankra den in i Gaias Nya Femdimensionella hjärta.

Sitt i ditt medvetande och andas in genom fötterna och ut genom huvudet, föreställ dig hur dina celler lyser upp, berätta för dem att det är dags nu. Tala till din själ och hör din egen röst.

Du drar upp ljus i dina cellminnen, koder som Gaias femdimensionella minne har förvarat, du drar igenom det i kroppen renar och för ut det som inte ska vara där, så att du kan göra plats att komma ihåg det som du längtat efter.

Om du dagligen sitter så här i de stunder du får en signal om att det är det du behöver. Änglarna och dina guider skickar hela tiden kroppsfenomen för att du ska förstå att du behöver centrera dig.

Du mår illa, eller ont i huvudet, du hör en ärkeängels namn, eller ser färgen violett. Allt detta är tecken till dig att du behöver centrera dig, humörsvängningar och ilska.

Attacken kan komma plötsligt och fort, synbortfall, med små ljusprickar, yrsel och allmän olust i kroppen. Inga negativa tankar, men negativa känsloyttringar.

Attackerna sker fort, det skickas ut signaler från kosmos som säger vi stör lite till. Kollektivet rasar utav allt som kommer in. Ljusarbetare, högkänsliga och empater drar in allting. Klarar inte av att transformera bort och allting stannar kvar. När du gör detta så transformerar du bort det som du får in från andra och dig själv. Du transformerar bort smärtan ifrån din kropp, och minnen som du burit på i dina celler.

Du gör dig själv frisk i dina tankar,

Kom ihåg att det är endast du som kan göra detta arbete. Men gör vi det tillsammans, varje dag så kommer under att ske. Och det du gör för dig gör du för mig. Alltid, kom ihåg det.

För du öppnar upp i att ta ditt ansvar, och hjälpa dig själv, Gaia och Mänskligheten.

Det här är det du kan göra för dig själv just nu, för att väcka och aktivera det som legat i sömn, väcka och komma ihåg allt det du är och vad du är här för.

Lyssna på 528 Hz hjälp till att läka dina celler och göra dessa medvetna om att det är dags nu.

Vad du kan göra för att skapa en trygg bubbla av ljus när du går ut, så att inget kan nå dig och du är helt och fullt trygg från yttre signaler. Eller snabba Attacker.

Föreställ dig att du sitter i en bubbla av vitt ljus. Runt omkring dig är det Ärkeängeln Mikaels, eldsljus, Ärkeängeln Raphaels Gröna eldsljus, Ärkeängeln Gabriels, vita eldsljus, och Ärkeängeln Uriel röda eldsljus.

Du är fullständigt trygg här, se för ditt inre hur hela ljusbubblan lyser upp och det är endast din energi här inne.

Titta upp på ditt kronchakra, är det öppet eller stängt? Kanske är det helt vidöppet, då behöver du stänga. Kanske lappa, limma eller sy?

Se hur du stänger igen portalen som går ifrån dig till himlen. Du är här nu, du ska vara förbunden till Jorden, Gaia och det som kommer härifrån.

Sätt en boll på ditt huvud, föreställ dig hur bollen lyser upp, och hur den har samma ljus som du har i din boll.

Sätt upp speglar runt omkring dig, speglar som går utåt, det betyder att den du möter kommer se sig själv, du kommer märka vilka du kan släppa in och vilka som ska ta ett steg tillbaka.

Öva på detta och lär dig så att du har med dig det i dig vid minsta attack.

Ärkeänglarna

 

Det som kan hjälpa till ytterligare i det här skedet av uppstigningen är att äta en lättare kost. Att fasta långa stunder och tänka på vad du stoppar i munnen. En stund har det behövts mer mat, och större portioner. Men för att det ska bli lättare för din kropp att transformera så hjälper du även till med kosten. Fysisk aktivitet dagligen för att även där hjälpa till i den kroppsliga transformationen.

Och kom ihåg att uppmärksamma dig själv och dina tankar. Se vilken genuint underbar själ du är. DU är värd kärlek och överflöd. Du är värd magi och fantastiska ögonblick.

Du är Guds barn, ett starseed, en jordängel. DU är skapelsen som skapat sig själv genom miljoners års resa. Du är här för att du kan det här, du har valt och du är utvald. Din själ längtar efter att komma hem och åter få träda in i ditt medvetande.

Din själ är här för att lära, expandera och berätta för dig om vem du i verkligheten är. Din själsliga flamma den som är du, görs redo och desto mer du tar emot och gör allt du kan, desto mer kommer hen träda in i ditt liv.

Men du behöver ta bort alla distraktioner, allt som kommer utifrån och endast fokusera dig på det som är ditt.

Din själ längtar efter att få sjunga i ditt hjärta, efter att gunga och att flyga genom vinden av lugn och frid.

Ge dig av din tid att förankra dig själv, i dig själv.

I samarbete med Galaktiska Federationerna, Arcturian Och mig själv. Och Ärkeänglarna

Min sanning

 

 

 

Leave a Reply

Till startsidan