Lugn

Min son hade varit borta i exakt 5 veckor när jag ramlade ner i ett sådant mörkt hål, så att jag inte visste om jag skulle fortsätta att leva eller avsluta mitt liv själv.

Då kom vändningen.

Jag satt uppe vid hans grav och var så förtvivlad inne i mig började mörkret ta sitt fäste att jag skulle avsluta mitt eget liv för det var som om det hade ryckts bort framför mina fötter.

Att ta sitt eget liv var att lämna mina barn med ett sådant arv och sådan förtvivlan och det hade jag lovat dem att aldrig mer försöka göra om. Men där jag var så såg jag inte det jag såg bara att jag behövde komma till Kimmen och jag förstod inte varför det gjorde så ont i mig.

Jag satt uppe vid hans grav och stora tårar trillade utefter mina kinder, inte en gråt som går över utan den sitter så djupt i ditt bröst att du knappt kan andas.

När man är vid sitt barns grav så är man inte tyst man skriker, gråter och försöker säga något som låter vettigt för det egna huvudet. Jag gjorde det jag hade gjort sist för jag tycktes inte få något svar på frågorna jag ställde.  Jag bad återigen Ärkeängel Zadkiel att hjälpa mig.

För er som inte vet vem han är så är han den Ärkeängeln som hjälper dig till och stärker din förmåga att ta emot och förstå budskap du får från dina egna änglar. Oavsett hur du får svar så tar du bara dom till dig för det är svar på dina böner. Jag låg ner vid graven och vägen upp till att hoppa vid tågspåret var bara några få meter, det var det eller att lyssna på svaren på mina frågor. Jag sa högt rakt ut att jag skiter i det här jag tänker avsluta om ni inte talar om för mig vad jag ska göra för jag förstod inte vad de ville genom att ta mitt barn. Plötsligt avstannade allt och jag fick ett lugn i mig en känsla av att jag inte var ensam det var något som jag inte såg.

När man får en fullständig frid i sitt bröst när man har sådan sorg så är det när ditt barns eller annan käresta går in i varandras ljus. Jag kunde inte se min son för det hade gått alldeles för kort tid men jag kunde känna honom, jag kunde också känna att jag inte skulle ta livet av mig jag skulle göra något annat.

Jag torkade mina tårar och var så säker på att svaret skulle komma att det bara behövdes översättas innan det kom till mig. På riktigt min cykel rullade hem själv jag rörde nästan inte mina trampor.

Jag har hela tiden känt av den där osynliga handen men nu kände jag verkligen att de var oroliga för mig och ville förhindra att jag gick upp på spåret. Jag vet att jag kände den där friden enda fram till min bostad och att jag gick upp till lägenheten med en undran över vad som var på gång något var det.

De tankar du får in i ditt huvud när du frågar efter hjälp, som bara kommer. Men  du vet att det kan inte vara du själv som tänker detta. Nu behöver du lyssna på svaret som du får efter frågan, och ta det till dig.

Oavsett hur det kommer så är det svaret på din fråga. på .  Var det någon låt på radion, eller något som sas på tv, eller åkte det förbi en bil med konstiga siffror eller kollade du på klockan och det stod 11.11 allt är budskap. Var det en helt främmande tanke som dök upp i ditt huvud?

Våra änglar talar med en frekvens som våra öron inte kan höra, de på andra sidan som har varit där länge talar med ord som inte hörs munnar rörs inte utan det är helt och hållet telepati som vi kan utan att vi vet det. Man lär sig skilja på de som talar till dig, då blir det röster. Men inte röster som du hör när du talar i vanligt samtal.

Det kan låta som det tjuter i dina öron ingen annan hör det endast du vet att det är någon som försöker göra dig uppmärksam. Dina änglar och guider kommer inte om du inte ber dem de är med dig hela tiden och lämnar dig aldrig men gör sig inte till känna förrns du ber dem vara hos dig. Och jag bad det lovar jag och jag fick svar och den kvällen förändrades hela mitt liv.

Kärlek och ljus ?❤?

Leave a Reply