Meditationer

Under de här första veckorna slet jag så med mig själv.

Jag gick in i min egen värld och andning, att börja göra vägledda meditationer vart något som jag ägnade mig åt ofta och länge. Man kan hitta mycket på Youtube.

Jag började tänka på saker som min son sagt medans han var kvar och vad han egentligen kunde ha sagt. Han förberedde mig utan att vara medveten om det. Jag började söka i dessa minnen och när vi talat om astralresor som han hade gjort.

Lite senare skulle jag även förstå att han förberedde mig på många plan även om han själv just då inte hade haft det medvetandet. Jag hittade sätt att ta mig förbi mig själv det var väldigt svårt att hålla sig vaken under dessa meditationer för vi går alla dit när vi är på väg att somna, vi går in i olika grader och när vi är längst ner så somnar vi i regel och glömmer bort.

Men jag lyckades gå förbi det men reste aldrig iväg själv. Jag slukade allt som kunde läsas om detta människor som reste iväg ut från den egna kroppen. Jag visste att skulle jag komma förbi och kunna göra det så måste jag släppa min egen rädsla och där var jag inte riktigt ännu.
När jag kom över en vägledd meditation i akasha arkivet ditt livsbok så läste jag ingenting för jag ville bara se, mot bättre vetande gjorde jag den meditationen även om jag kände instinktivt att där var jag inte ännu. Jag hade så otroligt bråttom och kände att jag inte hade tid att vänta på att sorgen skulle lätta jag ville veta varför det kändes som jag höll på att dö själv.

Sorg är olika det finns inget som är rätt eller fel i sorg och ingen kan bestämma hur man gör alla stegen men man måste göra dem man kan inte sluta sörja på några veckor det blir en livslång förlust, men jag ville ha förståelse ville veta om det fanns någon mening med att min son inte var här längre.

Så jag gjorde meditationen vilket ledde till nya frågor men en säker insikt om att jag behövde veta mer. Jag gjorde en guidad meditation till Akasha arkivet. Jag hade för bråttom det vet jag nu, men jag var desperat. Livets bok är den boken som det står om alla dina tidigare liv, dina erfarenheter och läxor det är endast din bok att läsa. Men det stod ganska klart att det var för tidigt för mig och att jag inte skulle vara där.

Min nyfikenhet gjorde ont. Allt jag fick till mig var kaos, gråt, rädsla och panik.

Skriken kom från panikslagna barn, jag såg dem i en grupp framför mig.   Jag försökte rädda dem sprang runt i panik för att få tag i någon. Sen vart jag så rädd att jag avslutade men jag skulle få reda på vad det betydde så småningom. Men långt ifrån det jag trodde först.

Jag hade inte sett min son där fast han var ändå där men inte som ett av barnen, det kom också senare.

Nu hade jag öppnat upp för något och jag var så ledsen när jag blundade kunde jag se allt så levande och jag hade inte kunnat göra någonting i händelsen.

I hela mitt liv har jag haft en känsla när det gäller min son, att vi hör ihop på ett sätt som jag inte gör med mina andra barn. Jag älskar dem alla villkorslöst men ibland har jag känt mig långt ifrån dem. Men med min Kimmen så var det som vi satt ihop och vi dansade samma dans.  Stegen bara satt där och även om vi tidvis försökte släppa taget så gick det inte. Det spelade heller ingen roll att han var på andra sidan, jag kände bandet i mellan oss.

Meditationer är fantastiskt verktyg att hitta sig själv, det som är jobbigt är att egot klänger sig fast och vill inte att vi ska gå till något nytt.  För det innebär ju nytt för egot också.

Vi går i samma fotspår dagligen och gör samma saker men det växer en känsla i oss att allt det här är meningslöst. Men egot håller i oss, så när det rycker och sliter i din kropp under meditation försök att bara andas i det.

När du släpper iväg tankarna och kommer på det hämta hem dem. Jag skaffade mig ett mantra kärlek, jag andades in kärlek och ut kärlek och det hjälpte mig. Men jag lyssnar fortfarande hellre på någon som vägleder mig med sin röst så jag inte tappar bort mig själv.

Det finns inga rätt eller fel bara gör det så småningom hittar man sin egen rytm i det hela. Leta på Youtube det finns hur mycket som helst att göra till ditt, något som oxå hände under dessa veckor var att min musiksmak växlade jag började lyssna på musik som jag aldrig någonsin tänkt mig förut.

Meditationsmusik, healingmusik, musik som gjorde att hela atmosfären ändrades runt omkring mig men gjorde att min man blev galen, det är också ett tecken på andligt uppvaknande. Musik som höjjer din frekvens,  och utan att jag visste var det precis det jag gjorde,

Så när du gör något som du vet att det här är inte vanligt för mig fråga dig själv vad var det som gjorde att jag hittade hit istället.

Lyssna inåt du är själv din bästa guide, till din verklighet och lyssna inte på vad andra säger i din utveckling. Vi gör alla på olika sätt och vi tar oss fram helt olika från alla andra, när folk börjar säga att du gör fel gör så vet med dig att lyssna på din egen röst. Ingen vet bättre en du vad som är rätt för dig.

Det är det kollektiva medvetande som driver oss till vanvett illusionen om att man måste göra på ett visst sätt för att passa in och det gäller precis allt.

Jag borde egentligen ligga som en våt fläck att bara skrika ut min sorg till allt och alla och vara på väg ut i galenskapens värld, men jag har aldrig känt mig mer levande och mer sann emot mig själv en vad jag gör.

Jag andas och är här fortfarande och visar dig vägen till att våga öppna dig för möjligheten till ett bättre liv och en sanning som är din. De som dömer mig tänker inte på att det är deras eget mörker som dömer dem inte mitt, och de dömer sig själva till att stanna där.

Genom att vara den du är så bryter du dig loss från det kollektiva medvetandet och illusionen om att du inte duger. Du är fantastisk och du är perfekt i din själ och kropp, du är ditt eget ljus och svarar endast för dig själv ingenting annat. Och återigen du är aldrig någonsin ensam för när du börjar din resa så upptäcker du hur universum synkroniserar framför dig och du hittar andra människor som är precis där du är, lärare som visar vägen och dom bara kommer, du får svar som du innan trodde var omöjligt och helt plötsligt ser du vad du är här för.

Det enda du behöver nu är att släppa rädslan, för den håller i länge och hårt och ha tillit till Gudfader och Universum, men fortfarande det handlar inte om religion det handlar om helt andra svar som jag kommer visa dig om du inte redan kommit på det själv. Min livsuppgift som jag har är att göra precis det jag gör nu att nå ut till dig som läser jag vet vad jag har bestämt och jag vet att jag är på väg styrkan ligger i att ha tillit till allt även egot. Om du känner egot så var inte rädd för det är det egot är rädsla för något nytt som händer i dig i detta nu.

Kärlek och ljus ❤❤❤??❤❤❤

Leave a Reply