Medvetande

Bildresultat för andligt medvetande

Människan är så van vid att tänka ur ett enda perspektiv. Och fastnar man i en nedåtgående spiral är det otroligt enkelt, att gå vilse i de världar vi behöver stanna i en stund till.

Att förstå saker som är så enkelt synligt framför våra ögon men ändå vara mänskligt blind.

Idag fick jag från två olika systrar ett perspektiv på den tillvaron som vi alla är i, men genom att bli visad av dessa, som bar på sanningen om där, som de såg i mig.

Men eftersom jag är en spegelbild av den som ser mig så talar det högre medvetandet till dem så att de kan förstå att det är en bild av de själva.

För det är endast genom att spegla oss i andra som vi möter det renaste skriket i våra lungor och hör vår klara röst.

Det är läskigt att flyga helikopter, att låta andra se det som du tror att döljer och är så ensam i. När vi alla bär på samma rädslor att aldrig komma någonstans.

Att de paradoxala världar vi tvingas leva i brister och vi kan inte hålla jämn balans.

Vi är själar som bär på oerhörda kunskaper. Som har färdats i sådan otrolig lång tid och besitter all teknik, all kunskap om att kunna förändra hela vårt liv.

Vi är Gudarna som är inkarnerade för att förändra den världen som varit gömd för oss under så lång tid.

Där vi kan tro på det vår hjärna och inre röst säger till oss. Där verkligheten är att vi alla kan resa oss upp och förändra först våra egna liv sedan resten av världen.

Är det inte nog med att sitta och titta på för att vi sak alla förstå samma sak, detta som vi lever i nu är inte det jag kom hit för. Jag skrev på ett annat papper där jag lovade att jag var en del av den nya världen.

För att komma dit behöver jag bli ödmjuk, jag behöver se mig själv och inte sätta mig över någon annan själ. Jag behöver hjälpa mina systrar och bröder och ge dem de nycklar som jag bär på i hela min fysiska kropp.

Jag behöver påminna om att vi alla är här av en och samma sak och det är att se alla nya möjligheter som vi alla bett om. Och som nu radar upp sig fram för våra ögon. Jag behöver vara beredd att ta emot det jag bett universum om och inte undrar varför det kommer. Det är när jag kan se min inre gudomlighet och förstå att varifrån allt kommer betyder ingenting om jag inte förstår att det kommer ifrån mitt innersta, där jag är skaparen av mitt eget liv.

När jag kan skicka vågor till det universum vi alla kommer ifrån och jag vet att mina tankar förs ut till alltet är jag med att bygga upp den nya världen.

Sat nam Susanna

Leave a Reply