Min Bok

DOG MIN SON FÖR ATT JAG SKULLE VAKNA?

LÄKANDE SAMTAL MED JOAKIM

SUSANNA EWERKLOU

Pocket, 176 sidor

”Den 7 juni 2018 förändrades mitt liv. Det var den dagen jag öppnade dörren till min sons sovrum och insåg att han inte längre fanns kvar i livet. Det var en sekund av fullständig tystnad tills jag hörde mitt eget skrik tränga upp ur lungorna. Ett ljud som etsat sig fast i mitt innersta, en mardröm som jag aldrig trodde jag skulle vakna ur. Jag föll, och ingenting skulle någonsin bli vad det varit.”

Susanna sökte förtvivlat efter information. Varför hade Joakim lämnat livet? Snart fick hon på märkliga vägar kontakt med sonen som nu befann sig på den andra sidan jordelivet. Under fem veckor transformerades hon totalt och förstod även under processen vem hon var och varför allt blivit som det blivit.

Han hade gått vidare för att Susanna skulle vakna, berättade han. Det finns ingen död eller separation, och barnen som gått vidare längtar och väntar på att deras föräldrar ska höra dem, förklarade han vidare. Hennes uppgift skulle nu bli att hjälpa föräldrar som mist sina barn att återfå kontakten med dem.

Genom att skriva den här boken med sina egna ord fann Susanna vägen till sig själv, och den är hennes bidrag till att väcka mänskligheten.

Bokinfo:

Provläs:

Röster om boken:

“Tack, Susanna Ewerklou, för denna fantastiska bok för oss som har förlorat ett barn men som förstår att det aldrig finns någon separation utan att våra barn alltid finns vid vår sida. Jag sträckläste denna bok för några veckor sedan och tänker nu läsa om den igen för att därefter ge den vidare till en mamma som precis fysiskt förlorat sitt barn. Jag känner så starkt att hon behöver den nu.”

“Innerligt tack, finaste Susanna Ewerklou, för alla berikande budskap i din bok. Budskapen berörde djupt in i både hjärta och själ. Så tacksam för allt vackert som du öppet och ärligt skriver och för att jag fått möjligheten att möta dig på din väg att sprida din sanning av ljus och kärlek. Kan varmt rekommendera att läsa denna bok. En bok som skildrar livets nyanser från djupaste smärta till ljusaste kärlek.”

“Stark, svår, kraftfull …. och samtidigt ljus. Susanna berättar på ett gripande sätt om hennes och sonens kommunikation, om hennes känslor på ett sätt som gör att jag känner hennes smärta i mitt hjärta. Jag förstår att vi med KÄRLEK öppnar upp oss för högre frekvenser. Ett varmt tack, Susanna, för att jag fick möjligheten att läsa din bok!”