Önskningar

Det man lär sig i sitt andliga uppvaknande är att man faktiskt har möjlighet att göra om allt det i sitt liv man vet att man kan göra. Man kan ändra hela sitt tänk ifrån att vara missnöjd med sitt liv, för att se nya möjligheter. Det kan vara små små saker som egentligen sakna betydelse, till att få ett nytt arbete, eller lägenhet.

Vi fungerar som antenner. När vi skickar ut signalerna till universum, så lyssnar universum. Eftersom vi är en enda tillsammans, så tillhör vi ett kollektiv. Om det är så att två antenner är inställda på samma frekvens, så kommer detta snappas upp. Och vips så sitter du med din önskan i ditt knä.

För mig var det ett par skor som fick mig att förstå vad jag skickade ut och fick. Jag har haft ett par gamla skor en längre tid, som har klämt och gjort illa mina fötter. Jag har verkligen önskat mig ett par skönare skor när jag varit ute.

Jag gick ute i skogen och kände att mina fötter gjorde ont, sände iväg en tanke. Jag behöver nya sköna promenadskor. Sen släppte jag.

Dagen efter får jag en förfrågan om att testa blogga om skor. Jag förstod inte riktigt vad det var jag skulle göra, Men det var att skriva och fotografera skorna, samt att faktiskt pröva gå in dem själv.

Jag fick skorna och de var en dröm. Och det var en fantastisk känsla att få känna fötterna i dem. Den som har tillverkat dem har tänkt på allt som krävs. Som kvinna är dessutom skor oftast väldigt tätt åtsittande. Men den här lämnade utrymme åt hela foten.

När man går mycket i skog och mark, eller promenerar i stadsområden, så behöver foten landa mjukt. Vader och knän behöver landa i det som foten håller upp, hela kroppen behöver vara med i promenaden.

Det var en sko som höll värmen men endå var sval. Det är otroligt viktigt för mig att mina fötter är med, de är ju det som håller uppe hela min kropp. Att det inte blir vare sig kallt eller varmt.

Med dessa skor gick jag dubbelt så långt som jag brukar gå, de omslöt mina fötter så att jag verkligen att varje steg var en fröjd.

Skorna är lätta att matcha oavsett om du ska gå en lång skogspromenad eller om du ska ta en tur i staden och gå på en shoppingrunda,

De passar lika snyggt till ett par joggingbyxor som till ett par jeans.

De var heller inte för trånga som vanligtvis fot nära skor är, de höll lagom volym i stegen som jag tog så att jag inte fick ont på ovansidan av foten. Jag skulle faktiskt kunna gå i dem under en hel dag utan att jag överhuvudtaget kände att de satt på foten. Så lätta var de.

Jag fick lite smuts på dem, men det var lätt att torka av och så såg de ut som nya igen.

Jag tycker designen på skon är liten och diskret, det finns ingenstans som det står på var ifrån de kommer. Jag kände mig inte som en reklampelare när jag gick omkring.

Kvalitén på skon att de andades lätt gör att jag verkligen kan rekommendera dessa till andra. Jag kommer njuta varje liten stund som jag får promenera i dessa.

Ja jag gör reklam för den här skon. Universum skickar mig en gåva, och då behöver jag tacka i tacksamhet för det och inte ifråga sätta det som ställs framför mig.

Jag behöver även kunna fortsätta arbeta som ljusarbetare och det kan jag göra på det här sättet. Så tack universum för din otroliga gåva, tack för jag fick lärdom om något helt nytt som jag tidigare inte gjort.  Tack för att du ger mig möjligheter att växa i att vara människa med nya lärdommar.

Sat nam Susanna

Vill du oxå ha sköna fötter följ då länken  https://icebug.se/loe-dam

Leave a Reply