Öppen och ärlig

Bildresultat för öppen och ärlig andlig

När min son Joakim lämnade livet var jag en arg människa. Jag var arg på alla och tyckte att alla hade förstört hela mitt liv.

Jag skyllde på allt och alla att mitt liv var som det var och tog inte ansvar för någonting. För då skulle jag ju behöva arbeta med mig själv.

Några ord som min sons farmor sa, när jag rasade runt hans begravning, och bestämde att vissa människor inte skulle få komma var. – ska vi minnas Joakims begravning med hat och ilska?

Dessa ord väckte mig.

När jag började titta upp ur den geggan som bildades såg jag att jag hade ett otroligt mycket större ansvar en vad jag tidigare gått med på.

Jag kunde inte längre beskylla min mor för min barndom. Inte alla män jag mött att det var deras fel att allt blivit fel. Jag kunde inte beskylla någon annan om jag inte tog mitt fulla ansvar. Och jag kan heller inte ge skuld åt mig själv då allting endast är.

Att arbeta med sig själv och förstå att allt som sker, varenda steg jag har tagit, varje möte, förhållanden både på gott och ont. Är avtal som jag gjort med dessa själar. Alla val var endast mina egna.

Jag hade förlorat kontakten med båda mina äldsta barn, och vägrade förstå att jag gjort exakt det min mor gjort mot mig, men på ett helt annat sätt.

När jag tog mig ur läkandet ifrån den smärta som jag faktiskt åsamkat mina barn kunde jag börja närma mig igen. Jag hittade min son och kunde förstå att alla vägar jag tagit berodde på att jag skulle komma fram dit jag var idag.

Jag är en bättre variation av mig själv med ett helt annat medvetande och jag förstår vad det innebär att älska sig själv.

Vi kan inte längre skylla på våra föräldrar se istället vad var det som förde dem dit där de är idag, titta på blodslinjen. Ingen väljer en dag att misshandla vare sig psykiskt eller fysiskt. Ingen vaknar upp en dag och säger att vi ska göra någon illa. Vårt beteende följer oss i generation efter generation. Genom att få en ökad medvetenhet om detta så kan jag föra in nytt till mina barn, så att de inte gör samma sak som jag gjorde.

Förstå hur priviligerade vi är som fått äran att rena och rensa våra blodslinjer. Som kan ta vårat nya medvetande till högre höjder. Verkan och orsak från den biologiska och samhälsinriktade arvet.

Något som jag upptäckt ju mer jag arbetar är att vi alla bär på likadana sår, men de ser ut på olika sätt. Det finns en röd tråd i varenda släktled och orsak till det är enkelt. VI är en enda som har velat lära oss samma sak, men det har sett olika ut.

Jag kan inte förlora min son då han aldrig varit förlorad. Men jag kan förlora mig själv om jag inte ser det.

Jag är stolt mor till fyra vackra själar, som växer när jag växer.

Jag är här för att hjälpa mänskligheten att förstå detta. Att vi tar upp allt det som vi gömt i oändligt med tid och tittar på det.

VI har manifisterat varenda steg som vi någonsin tagit, alla bulor som vi fått på vägen är medvetna val som vi gjort och vi älskar de själarna som hjälpt oss att få våra erfarenheter.

Jag utgår ifrån att du som läser detta har kommit en bit på väg. Att du vill ta steg som tar dig närmare förståelse om vem du verkligen är och varför du är här.

Det är dags att titta på våra sår och älska de som har sårat oss. För i någon inkarnation var rollerna precis ombytta. Tänk sådan kraft det ligger i att släppa det hat som kommer ur att beskylla allt och alla. Friheten i att veta att jag kan ändra i varje andetag.

Det är därför vi är här och det är därför vårat medvetande ändras. VI behöver hjälpas åt att komma till detta.

Jag har inte haft det värre en någon annan men heller inte bättre. Jag har blivit utsatt för sexuella övergrepp, psykisk och fysisk misshandel. Men jag hade ett ansvar i detta. Och jag tackar för det som jag lärt mig. Jag älskar dem som gjort mig illa för det är ett otroligt modigt steg dessa själar har tagit. Jag behöver inte förlåta någon då det inte finns något att förlåta. Allt har skett av en orsak, och det är därför jag är den jag är.

När jag kan fylla hela mitt hjärta runt min sanning och tala ur mitt hjärta då läker jag andra delar av den jag har varit.

I AM

Sat nam Susanna

9 comments / Add your comment below

 1. Härliga Susanna så mycket kärlek har du och så mycket kärlek kan man förlora.Jag är jätteglad fått träffa dig kram birgitta

 2. Jag har också döda mig själv många gånger för att föda på ny o många gånger gå tillbaka till min essens ,det finns en tid i våra barndom som vi var vår sana JAG ,fyld med hopp o glädje oavsett vår omgivning . Känslan sitter kvar i båra ryggrad men med tiden det barnet blir suddad mer o mer ,men det försvinner inte hel , det spöka oss med hopp att vi återuppleva den o när detta händer vi blir medvet att livet ska levas o inte ser passerade . Det är pullserande o vill att vi leva allt till 100% ,kärlek o illska ibland ,men mest av allt att kärlek gör oss ödmjuk o ta koll på vår EGO o närma oss av dem som kommer in o ut från våra liv. Jorden är inte parafidet ,men rn stor skolan ,som ger oss karameller ,medicin o gift, hur mycke varje en av dessa påverka oss ,det kan vara DET
  lektion eller Hur mycket djup man kan älskar till det försvinner JAG o blir bara ,älskar dig. Hoppas att du förstår mig ?

 3. Mycket bra läsning
  Att sluta döma
  Att förlåta sig själv och andra
  Det som har gjorts kan inte bli ogjort
  Och at gå vidare och bli hel
  Tack Susanna
  Har själv förlorat en son
  Kram
  Anette

Leave a Reply