Nöjda klienter

FULLSTÄNDIG HARMONI

Jag har fått av Susanna intuitiva healing-massage och det var bland det mest fantastiska jag varit med om.
Under hela behandlingen använde Susanna sin förmåga att kommunicera med mina guider, mina änglar, mitt högre jag och min själ. Healingen och massagen riktades därför precis dit de behövdes bäst.
Det var helt magiskt att samtidigt få läkning både till mitt yttre och inre. Jag blev läkt från flera gamla trauman och blockeringar.
Jag har träffat flera andra duktiga healers och vet hur det brukar kännas. Efter Susannas behandling var hela mitt system i en fullständig harmoni och eufori de första två dygnen. Nu en vecka efteråt känner jag att starka transformationer fortgår och kroppen är i ett sånt lugn.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Susannas intuitiva healing-massage, en helt unik behandlingsmetod./ Tomas
MAGISKT RESULTAT
För 2 år sedan kom jag i kontakt med Susanna Ewerklou , hon hade precis förlorat sin son och befann sig mitt i ett uppvaknanden och livsomställning.
Det visade sig att hon bar på enorma gåvor och kunskap i detta.
Jag har tagit emot alla hennes olika tjänster och det har gett mig magiska resultat i min utveckling , hälsa och personliga framgång .
Den senaste behandlingen jag tog var DNA – aktivering och den har förändrat så mycket inom mig.
En behandling som varken gör ont eller kräver något av dig , men gör sån stor effekt.
Sinnesro, själslig harmoni, inre frihet , klarhet och en helt ny energi är mina resultat .
Jag skulle varmt rekommendera dig att kontakta Susanna om du känner att du söker svar, förklaring eller vill bli fri och stark. / Malin
Susanna har hjälpt mig så otroligt mycket
Hennes kärlek och styrka i att bara vara sig själv och göra det hon blir guidad till att göra gör hon i perfekt symbios till ens kropp och själ. Hennes kontakt med sig själv och högre väsen är så ren och så stark och tränger in i varje cell i kroppen i det hon förmedlar.
Nu senast tog hon ner mig i en magisk hypnos där hon guidade mig för att få uppleva viktiga delar av mitt förflutna för att verkligen förstå mig själv mer och vem jag faktiskt är. Det var magiskt!
Jag är dig evigt tacksam Susanna för allt du gör för mig och andra! Du är inte bara 5 stjärnor, du är oändligt många stjärnor och en ängel av den största kärleken och ljus!
TACK SUSANNA
Tack Susanna Ewerklou För denna fantastiska bok för oss som har förlorat ett barn men som förstår att det aldrig finns någon separation utan att våra barn alltid finns vid vår sida . Jag sträckläste denna bok för några veckor sedan och tänker nu läsa om den igen för att därefter ge den vidare till en mamma som precis fysiskt förlorat sitt barn . Jag känner så starkt att hon behöver den nu.

Hej Susanna Jag känner sådan glädje o kärlek I natt hade jag inga tunga drömmar och vaknade med en kärlek till mig själv och till dig också som gör det här ni alla i Knyttebo. Samt att jag äntligen börjar komma i kontakt med vem jag är . Ser fram mot att lyssna på zoom igen Kan inte i ord beskriva hur tacksam jag är. Kraam

TACK Susanna! 🙏🏼💜🙏🏼

Det största tacket till Dig för denna vägledning, och för allt annat du gör för mänskligheten och moder Jord!

Det fungerade utmärkt att köra via Zoom, och du ger verkligen vad som kommer till dig i stunden vidare på ett rakt och tydligt sätt! Det känns i hjärtat, det du förmedlar och klarheten når dit det är meningen att den ska!

Vi gör alla så gott vi förmår utifrån där vi i nuläget står. Lyssnar vi inåt och noga, hamnar vi hos älvorna i skoga! Det kändes fantastiskt skönt att bli lyssnad på, det är genom det vi magins vackra krafter ger vidare så. Det är som det är och blir som det ska, vi alla varandras gåvor tillvarata.

När du kanaliserade ”hörde” och kände jag budskapet! Det känns varmt, genuint och kärleksfullt och stärker frågeställningen ”vad är det som är viktigt på riktigt egentligen?”

När alla barnen, tonåringarna, Joakim och Carlos kom in, då kändes det som om mitt hjärta flöt ut över hela universum och mina vingar omfamnade alla som behöver komma in i en läkande famn!

TACK🙏🏼💜🧚🏻‍♀️TACK🙏🏼💜🧚🏻‍♀️TACK🙏🏼💜👼🏻

Joakim puttar till mig i sidan, ler och viskar: ”Visst är hon härlig min ”morsa!” ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Till startsidan