Select Page

Du vet väl om att du har rätten att säga nej. I årtusenden har människor gått omkring och sagt ja fast kroppen och själen har skrikit nej. Du har gått med på saker i liv som gjort så ont så att själen har skrikigt.

Du är inte vare sig sämre eller bättre för att du mitt i något ändrar dig och din röst säger nej.

Ett Ja känns i hela kroppen i välbehag och njutning. Ett nej eller ett kanske sätter sig i din mage och ger dig oro och ångest.

Det är en känsla som du ska lyssna på, det är din egen magkänsla som ingen kan ta ifrån dig.

Människor kan bli arga på dig för att du mitt i allt ändrar dig och säger nej, men om du inte lyssnar så kommer du begå ett övergrepp mot dig själv.

Det övergreppet är du här för att ändra. Du behöver lyssna till ditt innersta och luta dig säkert på att det är för ditt allra högsta och bästa.

Nej är alltid ett nej och om du blir dömd för det, så säger det mer om den som dömer dig en vad det gör om dig.

Du försöker förhandla om ditt nej, du försöker skydda dig själv och gömma dig för ett nej kan orsaka så otroligt med ilska ifrån andra.

Men ditt nej är respekt för dig själv och din skrikande själ. Du är inte här för att glädja andra människor så att du istället trampar på dig själv. Du är här för att lära dig lyssna på dig själv och gå din väg, den vägen som du bestämde långt innan du gick ner.

Det är en illusion att du behöver göra exakt det som förväntas av dig. Den enda förväntningen som finns är din egen. Dina steg och dina val i ditt liv, ingenting annat. DU är här för din skull så känn efter långt inne i dig själv innan du kastar dig ut, för att passa in eller glädja andra människor på deras resa.

Ditt nej är en livsläxa till dem med. De måste lära sig handskas precis som dig med att man säger nej.

Vill du bli älskad för att du står rakt och ärligt i din egen sanning, eller vill du att du ska bli älskad i illusionen av dig själv?

Säg istället JA till dig, JA till din lycka och din glädje. Säg Ja till ditt NEJ

Sat nam Susanna