Sanning

Det är alltid din sanning som är det viktigaste för dig. VI får höra så många sanningar hela tiden och ibland så knuffas det vi tror på själva åt sidan.

Men det är alltid det som känns rätt i ditt hjärta som är din sanning.

Människor kommer in och säger så här är det! Men det är så för dem inte för dig. Men om du känner att det klingar i ditt hjärta, då är det även din sanning.

Alla sanningar är lika viktiga. Det finns inte någon som sitter inne med all information. VI är pusselbitar som läggs ihop till ett helt pussel. Vi kommer förstå att allting hänger ihop och att ingenting är fel, någonsin.

Min sanning är alltid min och ingen annans. Det jag får till mig av mina guider är det som är det rätta för mig. Min magkänsla säger oxå till mig när någonting inte känns rätt, för det har jag lärt mig.

Även om vi inte känner sanningen från den vi talar med så behöver vi acceptera. VI behöver inte stanna kvar men vi behöver acceptera och respektera.

Det finns inga rätt eller fel och vi kan inte börja anklaga människor för att de har fel. Vad är det då som säger att vi har rätt.
Allting bara är, precis hela tiden.

DU behöver aldrig försvara din sanning för människor som inte förstår vad du säger. När du inte har något att försvara finns där heller inget att försvara. Acceptera och gå vidare.

Det kan kännas hårt i ditt bröst att behöva lämna när du känner att ingen förstår dig. Men vi kommer alla komma tillbaka till varandra.

I dessa låga frekvenser så gör människor saker som vi faktiskt inte förstår och då är det bara att släppa.

Vi ska inte längre kompromissa det är dags att våga stå upp för det som är sant för dig.

Stå stadig och stark och sträcka på dig själv för att du vet att i ditt hjärta är det rent och du står i din sanning.

Du behöver ingen annan en dig själv och du är endast här för din skull släpp allting annat.

GÅ ut och lev i din sanning och släpp allting annat.

Sat nam Susanna

Leave a Reply