Själens längtan

Vi möter alltid de människorna vi är ämnade att möta, när tiden är inne. Allting vi för med oss ner i våra val kommer in i vårt lärande, av andens högre utveckling.

Själen leder vägen mot alla nya möten, när den är redo för nästa utvecklingsfas.

Allting sker i exakt den tidpunkt det ska, ingenting går att springa förbi, försöka att ta genvägar eller att välja att blunda för allt som kommer i din väg.

Människor lämnar för att göra plats för nya lärare och stiga i utveckling. Allting som du mött fram till nu har varit i den lägre tre dimensionella värden.

Karman som det nu är dags för dig att lämna. Din utveckling fram till nu har gjort att alla parter kunnat växa.

Se de som du lämnar bakom dig och förstå vilket otroligt arbete som ni gjort tillsammans.

Tacka för dina sår och för dina upplevelser. Förstå vilka änglar som skickats med dig i ditt livs resa, för att göra så att din själ kan växa.

 

Det är dags att lämna över alla dina sår som du burit i de lägre chakran för att göra plats för nytt och låta dig växa uppåt.

Dina 13 diamantsträngar som når upp till din gyllene regnbåge. Rakt upp i källan och din egen inre gudinna eller gud får skina och låta ljuset komma ner.

Så tiden kommer visa dig till alla dina nya läromästare som just precis gör sig redo för att fullfölja den resan som ni alla skrivit på att göra.

Alla kommer nå fram och alla kommer att vara med i detta nya, tiden är redo att gå in i fullt nytt skifte. Och en dag kommer alla tidslinjer över hela jorden kunna föras ihop, alla sanningar som kommit fram ska en gång för alla upp till ytan. Och en presentation av skaparna till den nya gyllene tidsåldern kan presenteras.

Ljuset har nått jorden med sådan otrolig hastighet tack vare jordalliansen, som arbetat oavbrutet under hela detta år. Allting har kunnat eskalera.

Aldrig tidigare har Vi varit så nära sedan vi en gång för 26 tusen år sedan satte våra fötter på jorden.

Då gick Vi från att stå i det till att glömma bort det. Nu börjar Vi komma ihåg för att se till att mänskligheten får tillbaka sitt minne och sin kraft.

Du går nu in i skiftet tillsammans med alla andra, oavsett var Du är i din andliga utveckling, så kommer skiftet kännas i hela din kropp.

Allting som går igenom kropparna just nu är uppstignings Symtomer. Allting som går igenom fysisk och psykisk kropp just nu behöver din fulla uppmärksamhet.

Universum har givit dig tid nu i kaoset som råder ute i samhället.

Tid för att du ska kunna gå in i dig själv, in i ditt hjärta och hitta hem i din egen himmel, det behöver få ta tid.

Rädslor ska ses på, djupa dalar ska klättras igenom för att se ljuset i tunneln. Själens svarta natt gör nu inträde hos massan. Allting behöver ses över. Be ditt uppstigningsteam, be dina guider, och ta hjälp av änglarna.

Be dig själv att få bli den inre guiden, möt din egen inre tvillingflamma, hon som är den renaste kärleken och som bär på en enda längtan, att återförena sig med dig i hela ditt sinne.

Känn kunskapens träd åter få träda in i ditt inre och skaka om i allting du tidigare trott dig vara.

Det kan endast finnas en och alla du möter är du. Du läker dig själv när du läker andra.

 

Allting kommer att fortsätta att utvecklas, och allting kommer gå framåt. Nya lärare kommer in, och i lärandet kommer alla förstå att de är både lärare och elev i varje liten handling. Stora Mästare har vaknat och träder in i den 5 Dimensionella världen för att hjälpa vidare därifrån.

 

Sann Anda

 

Leave a Reply

Till startsidan