Släpp hatet och lär dig älska

De människor som befunnit sig i övergång till att lämna jorden, men av någon anledning vänder tillbaka till livet. Säger nu har jag frid.

De säger att de aldrig mer kommer vara rädda och att de nu kan leva sina liv i frid och inre trygghet.

De bygger ofta om sina liv efter, ändrar helt yrkesinriktning och omvärderar allting som är i deras liv.

De bryter upp efter år med make/maka och de träffar nya människor som berikar dem, och som vet exakt vaknat till.

Stora skeptiker som tidigare trott att allting som de såg, var utefter vad vetenskapen hade lärt dem.

De började leva på riktigt och ser varje dag som den enda och bästa i deras liv. Där allting är möjligt och att de är medskapare av sina egna liv.

Exakt så är det i uppvaknandet nu som sker över hela vår värld.

Fler och fler människor börjar verkligen vakna, det börjar förstå illusionen och hur den är skapad. Illusionen själv rivs ner då det riktas så otroligt med ljus emot den.

För när ljuset och kärleken kommer in i det yttersta och innersta lagren av människan så finns där inget annat än den renaste kärleken.

Den renaste och vackraste kärleken som strålar utifrån allt och alla. Oavsett de tidigare valen som gjorts. Det betyder att en mördare kan vara en av de högsta mästarna som låtit en del av sitt själsfragment gå ner på jorden, för att ytterligare växa och expandera.

Även en pedofil, eller de som sitter högst uppe i näringskedjan. Som lurats och tagit allt för sin egen vinning skull. Alla du föraktar och känner ilska emot, är även de från ren kärlek.

Det är en bror eller syster som har för din skull tagit på sig rollen av att vara den som är medhjälpare till ditt uppvaknande. Så att du får läka det du bär inom dig och lära dig läka andra systrar och bröder.

Kärlek är det enda som kan få råda i ditt innersta väsen. Att vara helt neutral till allt du ser. Förstå att allting är för ditt högsta och bästa lär dig se igenom illusionen.

Det är när kärleken kan vara till exakt alla och allt som allting kommer att visa sin egen sanna natur.

Människan måste släppa hatet och börja fokusera sig på det egna innersta väsendet. Precis som den som för en kort stund dog, och kom tillbaka till livet. Behövs det att hitta din egen himmel på jorden. Och din nya väg som bytt riktning.

Sat nam Susanna

 

Leave a Reply