Tankar

Tusen tack!

Tankar sufrar på vindens våg. Tankar är energier som far omkring och studsar hit och dit innan de når sitt mål. Tankar har precis som energier ingen rak bana. Det betyder att om det är många som går omkring med samma mörka tankar så sugs de in och sänds ut dubbelt. För så är det med allt som är negativt. Det positiva behöver dubleras för att nå över det som är negativt.

Vi är antenner. Antenner som är inställda på samma eller olika frekvens. Om vi har mörka rädslor och andra demoner, då kommer vi skicka ut det, vi kommer tänka, att vi inte vill ha mer av det. Men unversum förstår inte ordet inte, ingen vet vad ordet inte betyder. Så du kommer få exakt det du frågar om. Ju mer du tänker på vad du inte vill ha, desto mer kommer komma.

Det kommer dubbleras och tripplas tills att du förstår att det är endast du själv som måste göra något. Det går faktiskt att sluta att formulera negativa tankar. Det går faktskt och gå in i ett avtal med sig själv, att nu ska jag tänka vad jag vill ha istället. Du behöver ta reda på vad det är. Du är så van vid att tänka dessa inte tankar att du saknar förståelse för vad du gör egentligen. Du ser alla andra som manifisterar och affimerar och du förstår inte hur det är möjligt?

En enda tanke kan ändra en loop av vågor som når ut utanför hela jorden. En enda tanke som får gro och växa för att stegra sig mot nya mål, vad kan de vara för tanke?

Ordet TACK, alla har någonting de är tacksamma för. Det kan var hur stort eller litet som helst med det är ett tack. Ett tack för allting som jag är med om varje liten dag av mitt liv. Tack till att jag får lov att gå på denna fantastiska jord. Tack för den mat jag får av moder jord, Tack för att jag har kläder och en säng jag kan sova i.

Tack för alla glada skratt jag haft genom mitt liv, och tack för alla tårar som runnit ner för min kind. Tack för alla mirakel som sänts genom världen som någon fått del av. Tack för kärleken som finns omkring mig, och möjligheten till att jag fått växa och expandera i mitt medvetande. Tack för förmågan till förståelse att det är slut med dömande och skuld av mig själv och andra. Tack för visdomen att förstå att jag med mina ord gjorde någon illa. Tack för att jag fick möta mina rädslor. Tack för att jag får möjlighet att gå ut med nya ögon i världen. Och tack för förmågan att älska mig själv.

Tack för att du läser det jag skriver. Tack för din tid och för att du kommit hit. Tack

Sat nam Susanna

Leave a Reply