Till dig

En liten stund nu kommer det kännas som du är trött ända in i själen. Sår som legat får nu titta upp igen. Hur många gånger har vi inte talat om den mänskliga löken?

Där lager efter lager ska plockas av, titta lukta känna, vad handlar det om? Älskade du som nu gör detta oändliga äventyr.

Som färdats genom tid och rum, som har lyft vingarna och stått från ovan.

Du bär det inom dig och det gör ont att växa. Värken du känner i hela kroppen och själen är alla sår du samlat på dig.

Så millimeter för millimeter, vik det lilla lökbladet åt sidan, sakta, sakta så att dina tårar ordentligt en gång för alla får lyftas fram i sanningen.

Lyft den lilla flickan eller pojken, högt upp i din famn. Vagga babyn som åter igen minns den första tiden i denna värld. Vagga treåringen som inte förstod vad som hände. Våga titta djupt in på dina sår, och läka dem. Låt det ta tid, låt din själ få hålla om dig.

Nya osäkra vindar för den lilla människan skapar, rädsla ångest, och kramp. Kramp att sitta fast och inte kunna ta sig någonstans. Vindar du inte känt på oändligt med tid, kommer in nu.

Kramp att se alla springa förbi, att ensam och liten behöva stå kvar. Lugn lilla du ingen går och lämnar dig kvar. Njut av resan, njut av de som går en bit före, de har gjort det jobb som du nu behöver gör. Det sista ska släppas men du blir aldrig riktigt färdig. Själens resa är oändlig och så många fler äventyr väntar på dig efter detta.

Andas och smek de energier som är i antågande, som minut för minut nu sveper in över hela världen.

In och ut, fyll dina lungor med allt kristallint ljus som kommer in. Dra ner Nova Gaia djupt i dina lungor. Se hur ditt hjärta lyser upp, och dina celler får dansa i glädje. Se hur du blir gyllene av de quantum energierna som kommer utifrån kosmos, som färdats oändligt med tid för att komma hit just precis nu.

Fyll upp dig av ett överflöd, ställ in din kropp på att alltid vara i tacksamhet. För alla prövningar, för alla sorger, för alla tårar som rinner ner för din kind. Se dem som gyllene regn som renar dig och för dig till en helt ny kraft.

Ja just du lilla älsklingen du är på en resa genom världen för att väcka upp alla längst din stig.

Det är många sanningar som kommer nu, det rörs om i ljuskollektivet och var och en står nu inför ett vägskäl. Överflödet är till alla inte endast till några få.

Kom ihåg en enda sak, ingen har skuld eller ska be om förlåtelse, ingen ska skämmas, gå åt sidan. Det har varit extremt med prövningar för varje enskild individ nu läggs hela ljuskollektivet in, för att renas och att kunna stiga ytterligare, tiden ja, den är helt upp till var och en. Alla bestämmer själv, själens fria vilja.

Så älsklingen håll om dig ifrån mig, värm dig och se hur jag håller dig i mina armar. Jag har aldrig lämnat utan ständigt stått vid din sida. Jag har väntat i oändligt med tid för att en dag åter kunna stå tillsammans med dig.

Jesus

Sat nam Susanna

Leave a Reply

Till startsidan