Visst finns det änglar

 

I mitt eget uppvaknande så befann jag mig i en total förvirring av allt som hände. Det fanns ingen början eller slut och jag hade ingen som kunde förklara för mig vad som hände. Jag stod mitt uppe i en begravning av mitt älskade barn och samtidigt så pågick något inom mig. Jag är övertygad om att ingenting sker av en slump. Att allting är planerat och synkroniserat så att vi ska hitta det vi behöver.

Sorgen över att min son inte längre var kvar dämpades något när jag kom ihåg varslet som jag haft en tid innan han dog. Jag hade haft en dröm, ett varsel, vaknat iskall och svettig samtidigt, när jag kom ihåg vad jag hade sett. Min son låg på min vänstra sida och hans syskon på den högra, han tittade upp på mig med sina blå ögon och sa lugnt, – snart kommer jag gå mamma. Jag kommer lämna jorden, för det är dags för mig. Men jag kommer aldrig någonsin lämna dig.

Minnet utav detta fick mig att vakna och förstå att det här är viktigt att komma ihåg.

Jag fick min kontakt efter dessa fem veckor men jag hade inte förstått betydelsen av vad det skulle resultera i.

Att befinna sig i en helt ny tillvaro och ett helt nytt liv med någon som jag aldrig träffat förut, tog ett tag att förstå att det var jag.

Det började ramla in saker på Youtube, andliga som förklarade för mig vad det var som jag hände, efteråt har jag förstått hur allting fungerar, men där och då undrade jag hur det kom sig att det bara dök upp. En av dem som dök upp för mig var Jhina Månsson. Jag hittade henne på Youtube eller man kan säga att hon hittade mig. Och det första jag såg från henne var, uppstigningen så överlever du. Jag vet inte hur många gånger jag tittade på henne, och att hon fick mig att förstå att det finns många fler som är där jag är.

Jag tittade på henne och kände att jag ville hitta henne på facebook. Där hade hon en grupp och jag slängde mig in.

Hon skulle ha en distanshealing och hon bad oss skriva intensionerna. Där skrev jag att jag ville träffa min son, och var absolut inte beredd på det som inträffade. Min far som lämnat en tid innan kom, och läkningsprocessen ifrån att vara ett bortadopterat barn, med en så stor saknad efter sin pappa, påbörjade sin läkning. Det var otroligt mycket som inträffade under den healingen. Men jag har levt i tacksamhet för att jag såg henne mitt i all sorg, hon förklarade saker som jag behövde så väl på min väg.

Jag har följt henne sedan dess och känner en enorm kärlek till det arbetet hon utför. En ljusarbetare som jobbar och har varit så modig så att hon redan för 3 år sedan startade sin kanal. Som väcktes för att jag skulle kunna hitta henne. Som tog steget modigt och jag gissar att det var långt ifrån enkelt.

Det modet som krävs att stå så fullt i sin övertygelse är mer en vad någon kan ana.

Alla dessa underbara själar som har helt och hållet förstått och sitter inne med så otroligt stor visdom.

Jag vill tacka dig Jhina och det gör jag på detta vis. Det du gjorde för mig och för hela det såret jag bar på mig. Och att jag fick en sådan fantastisk kontakt med min son, med mina morföräldrar och så många som stod där som för länge sedan lämnat.

Jag vet att du kommer göra så mycket mer och att du kommer stiga. En dag önskar jag att jag får äran att tacka dig personligen och ge dig en stor kram. För just den dagen jag hittade dig fick du mig att stå upp, och lämna det stora svarta hål som höll på att sluka mig.

 

Tack

 

Sat nam Susanna Ewerklou

Leave a Reply